Herlige nyheter :)

TINE STANGE BLIR I LARVIK I 3 ÅR TIL :D :D :D Larvik Håndballklubb skriver dette: 

Onsdag ble Larvik og Tine Stange enige om å forlenge samarbeidet med tre år. Tine Stange kom til Larvik i 2003. Den nye kontrakten forlenger oppholdet i Larvik til våren 2015.

Sportssjef og hovedtrener Ole Gustav Gjekstad er meget fornøyd med signeringen.

-Tine har vi hatt i klubben siden hun var "valp". Hun er et av mange eksempler på hvor viktig det er med kontinuitet i en klubb.  Akkurat nå er hun som kjent ute med en lei skade, og vi regner ikke med å se henne på banen før i 2013, men en restituert Tine Stange vil ha mange gode år på håndballbanen foran seg. Hun fyller 26 år til våren og er fortsatt "ung" i håndballsammenheng. Vi er glade for at hun ønsker å utvikle seg videre i Larvik.

Tine Stanges nye kontrakt strekker seg ut sesongen  2014/2015. Tine Stange gleder seg til å gå på en ny periode i klubben.

-Jeg er veldig fornøyd med dette, og jeg gleder meg til å komme tilbake på banen, selv om det er en stund til. Jeg trives veldig godt i Larvik. Alt rundt klubben og samarbeidet med trenerapparatet fungerer veldig bra for meg, også trives jeg veldig bra sammen med alle jentene, sier Tine i en kommentar til larvikhk.no. 
Meritter

Larvik HK:
289 kamper, 556 mål.
1 gull i Champions League 2011
2 Cupvinnercup-gull 2005, 2008
8 seriemesterskap
8 NM-gull
7 sluttspillvinner
1 NM-gull beachhåndball

Landslaget:
Debut: 21.06.2007 mot Sør-Korea.
Landskamper/mål: 44/62
EM-gull 2010

 Nå kan du også stemme på tidenens Larvik lag, gjør det her:  http://www.op.no/larvikhk/article5953553.ece  
Du kan vinne billetter til semifinalen i Champions Leauge (hvis Larvik komme dit, ellers blir det en annen kamp). + en signert Larvik drakt :)  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar