Kamp om noen timer...

Om bare fire timer er Norge klare for nok en kamp mot Brasil. Det endte 29-29 på torsdag, hva blir resultatet i dag? Så husk, TV2 sumo klokken 17.00 i dag :) 

Heidi Løke har 296 mål hittil, og kan få sitt 300. landslagsmål allerede i kveld. Dette har hun klart på 88 kamper, utrolig bra gjort. Linn Jørum Sulland rundet 300. mål på torsdag (på 108 kamper), men hun har jo tatt veldig mange straffer. Etter det jeg vet så har vel Heidi Løke 296 rene spillermål. 

 

Camilla Herrem og Tonje Nøstvold er tilbake på banen i dag, begge sto over på torsdag. Denne gangen blir vel Kari Mette blir benket (etter det jeg har skjønt), siden hun spilte sist.  Grunnen er vel at Camilla og Kari Mette spiller mye på klubblaget, derfor er det bedre at de bytter på og spiller hver sin kamp. Kari Mette har jo en viktig semifinale i Champions Leauge neste helg, og hun har jo sliti litt med knærne (hun har jo tidligere hatt jumper knee). Da er det greit å ikke belaste de for mye, ihvertfall ikke når det ''bare'' er treningskamper!  Nå har de jo tre venstre kanter i troppen, med Charlotte Mordal. Da er det jo greit at hun får en sjanse til å vise seg frem, selv om jeg tror hun er mest med på å avlaste de to andre. Jeg tviler på at hun blir med til OL!
Hvem som går ut for Nøstvold er jeg litt mer usikker på. 
 

Vi er jo veldig heldige som har to gode venstrekanter :) Jeg regner med at begge blir med til OL! 

Juniorlandslaget spiller Scandinavian Open denne helgen, kampene går på sumo. Ellers går det også litt andre kamper denne helgen: 

Lør 24.03 1400 Sverige - Danmark Jr.landslag Kvinner Nettbuss SO TV2 Sumo
  1600 Norge - Polen Jr.landslag Kvinner Nettbuss SO TV2 Sumo

 

Søn 25.03 1100 Polen - Sverige Jr.landslag Kvinner Nettbuss SO TV2 Sumo
  1300 Norge - Danmark Jr.landslag Kvinner Nettbuss SO TV2 Sumo
  1655 Barcelona - Montpellier Menn Ch. League TV2 Sumo
  1730 HK Herulf Moss - FyllingenBergen Menn Postenligaen TV2 Sumo
  1800 Elverum - Sandefjord HB Menn Postenligaen TV2 Sumo
  1800 Follo - Nøtterøy Menn Postenligaen TV2 Sumo
  1800 Runar - Drammen HK Menn Postenligaen TV2 Sumo

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar