Uavgjort igjen

Den siste av de to kampene mot Brasil i OL-anlegget i London, endte også med uavgjort for Håndballjentene. 25-25 viste tavlen etter full tid. Linn-Kristin Riegelhuth Koren (bildet) og Camilla Herrem ble norske toppscorere med fem fulltreffere hver.

I en nesten tom hall fikk de få tilskuerne se at Brasil kom best i gang i kampen - akkurat som i torsdagens kamp. Men de norske jentene lot ikke brasilianerne få holde på ledelsen, og hentet seg inn fra 0-2 til 6-3. Allerede etter fire minutter måtte målvakt Katrine Lunde Haraldsen ut etter å ha fått en smell i hånden. I følge landslagslegen skal det være snakk om en forstuing og heldigvis ikke en langvarig skade. Dermed kom Stabæks målvakt, Silje Solberg, litt raskere inn på banen enn planlagt. Hun spilte bra og kom godt fra den første omgangen. Til pause viste tavlen 11-11.

Etter hvilen fulgte lagene hverandre. Linn-Kristin Riegelhuth Koren løp inn kontringer på rekke og rad, mens Brasils bakspillere med Amorim i spissen, kom godt til med sine knallharde langskudd og sikret balansen i kamputviklingen. Fem minutter før slutt hadde de norske jentene sikret seg en firemålsledelse, men akkurat som i kampen torsdag, spiste Brasil opp ledelsen og kunne sikre seg uavgjort. Jevne kamper mellom disse to lagene er i grunnen svært vanlig når man ser nærmere på statistikken.

---

Kampfakta
Norge - Brasil 25-25 (11-11)
OL-anlegget i London

Norske målscorere:
Camilla Herrem 5, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 5, Heidi Løke 4, Marit Halm Frafjord 2, Amanda Kurtovic 2, Gøril Snorroeggen 2, Ida Alstad 1, Kristine Lunde-Borgersen 1, Charlotte Mordal 1, Stine Bredal Oftedal 1 og Linn Jørum Sulland 1.

Toppscorer Brasil: Eduarda Amorim 10 mål.

Utvisninger: Norge 1x2 min., Brasil 5x2 min.


Linka hadde en litt svak 1.omgang, men kom seg veldig etter hvilen. Det samme med Camilla Herrem egentlig, det hadde sikkert noe med at det ble en del kontringer. Silje Solberg sto til godt over godkjent synes jeg, hadde en del gode redninger. Gøril startet bra med et mål og flere gode pasninger til kant, så falt hun av litt. Høyresiden funkerte vel egentlig ikke så godt, bortsett fra nevnte Linka. Heidi var god, og satt inn sitt 300.landslagsmål i sin 89. kamp for Norge. Synes ikke Kikki er helt i form heller, hadde ikke en god kamp i dag. Karoline Næss sto godt bakover :) 

Synes Norge gjør mye bra til tider, men det er ikke bra å gi fra seg en firemålsledelse helt på slutten. Det er jo tre måneder siden sist de spilte sammen, så det kan jo være litt av grunnen. Dette er bare trening, så det er ingen krise med uavgjort.  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar