Månedens spillere MARS

Blogg.no har hatt tekniske problemer i  hele dag, derfor har jeg ikke kommet meg inn på bloggen før nå. 


Første kamp for Larvik denne måneden var mot FC Midtjylland, en kamp Larvik tapte 20-27. Linka og Isabel var de beste i den kampen. Isabel Blanco med 5 mål på 6 forsøk, og Linka med 5 mål på 8 forsøk! Linn-Kristin hadde vel og merke en god første omgang!

 

Etter det sure tapet var det Flint som møtte opp i Arena Larvik. Larvik var allerede seriemestere, og skulle få gullmedaljene etter kampen. Allikevel var de veldig vinnersugne, det endte med en 30-14 seier. Ole Gustav Gjekstad var fornøyd med kampen, spesielt av andre omgangen. Lene Rantala ble kåret til banens beste etter en god kamp mellom stengene. Isabel Blanco hadde nok en god kamp, med fem mål og bare en bom. Strek kollega Pernille Wibe gjorde det ikke noe verre, 4 mål på 5 forsøk. Linka satte inn fire nål på like mange forsøk, og Tine Kristiansen ble toppscorer sammen med Isa med fem mål. Som dere skjønner var det mange som bidro i denne kampen, egentlig så var hele laget bra. Tre dager senere var det nok en hjemmekamp i Champions Leauge. Larvik måtte vinne for å gå videre, i tillegg måtte de ha hjelp av spanske Itxaco. Larvik  startet best og gikk raskt opp i ledelsen, men så kladdet det litt. Heldisvis hentet de seg bra inn igjen, og gikk til pause med 13-11. Andre omgangen var helt annereledes enn den mot FCM, det var helt magisk. De rykket sakte, men sikkert i fra. Tilslutt sto 32-25 på lystavla, og Itxaco vant over danskene.  Cecilie Leganger og Amanda Kurtovic var de to beste i denne kampen, sistnevnte ble kåret til banens beste i Arena Larvik. Isabel Blanco var god igjen, med fire mål + at hun skaffet flere straffer. Tine Rustad Kristiansen hadde noen bom, men var god da det gjaldt som mest. Heidi Løke satte inn fem mål, hun fikk et par enkle mål på slutten. Cecilie tok flere baller fra henne i løpet av kampen!

 

Den 14.03.12 dro jentene nedover til Hamar, der skulle de møte Anja Edin og co. Larvik hadde bare æren å spille for, mens Storhamar måtte ha poeng for å sikre seg sølvet. Larvik viste hvem som var sjefen i starten, anført av en god Lene Rantala i målet. De ledet 11-5 i en periode, før Storhamar kom tilbake og det sto 12-10 til pause. Storhamar holdt fast en god stund, men mot slutten dro Larvik i fra igjen. Kampen endte 30-22!  
Linn Sulland kåret til banens beste, men Thea Mørk (5 mål/7skudd), Kari Mette Johansen (4mål/5skudd), Linka Riegelhuth Koren (5 mål/6 skudd) eller Lene Rantala burde fått den. Linn var ikke dårlig altså, men synes flere var bedre enn henne i denne kampen! 

   

Siste kampen i Posligaen ble spilt i Trondheim, mot Byåsen. Det ble ikke veldig jevnt, for Larvik ledet 9-1 etter en halvspilt omgang. Byåsen hentet seg litt inn igjen, men det sto allikevel 6-10 til Larvik til pause. laget fra Vestfold var aldri truet, med hjelp av både forsvar og en god Cecilie Leganger i mål vant de greit 14-19. Byåsen sto også godt i forsvar, mens x-landslagskeeper Terese Pedersen sto godt mellom stengene. Begge keeperne ble kåret til banens beste. 

 

Landslaget samlet seg i OL byen London i slutten av mars. De spilte to kamper mot Brasil, og begge endte uavgjort. Den personen kom best ut av de to kampene var Linn-Kristin Riegelhuth Koren, hun scorte 7 mål på 8 forsøk i den ene kampen. I kamp nummer to var hun litt svak før pause, men kom seg i andre omgenen. Det ble fem mål :- ) Camilla Herrem fikk spille en kamp (KMJ spilte den første), hun spilte bra og satte inn fem mål. 

 

Siste kampen for Larvik denne måneden ble spilt i går. Det ble en jevn kamp, men Larvik tapte tilslutt 22-20. Jentene sto godt i forsvar, men forover slet de voldsomt. Karoline Dyhre Breivang ble banens beste, men Linka var også god. (Til tross for en feil og en bom når det skulle avgjøres.) 

Resten av landslagsspillerne: 
Camilla Herrem: 10 mål på 3 kamper 
Camilla Herrem

Ida Alstad: 10 mål på 3 kamper
Ida Alstad  


Tonje Nøstvold: 18 mål på 3 kamper 
Tonje Nøstvold  


Kikki Lunde-Borgersen: 11 mål på 3 kamper. 6 mål på to sluttspill kamper, er ute av sluttspillet etter tap mot Storhamar. 
Kristine Lunde-Borgersen

Stine Bredal Oftedal: 17 mål på 4 kamper, 11 av dem kom mot Sola. 7 mål på to sluttspillkamper. 
Stine Bredal Oftedal  


Karoline Næss: 11 mål på 3 kamper. 11 mål på to sluttspill kamper, 9 av dem kom mot Tertnes. 
Sto også godt i forsvar da Norge var samlet i London, har vært litt skadet. 
Karoline Næss 

Gøril Snorroeggen: Scorte bl.a 7 mål mot FCM, 3 mål mot Odense. Det var de tallene jeg fant fra denne måneden. 
Gøril Snorroeggen 

Marit Malm Frafjord: 8 mål på to kamper i serien (?). Scoret også 5 mål i hjemmeoppgjøret mot DVSC Debrecen i Cup winner cupen. Vet ikke hvordan det gikk i bortekampen. 
Marit Malm Frafjord 

 Kari Aalvik Grimsbø
Katrine Lunde Haraldsen 

Som vanlig kan du stemme på TO stykker. Det er lov til å stemme på en landslagsspiller og en Larvik spiller! Du kan stemme frem til 03.april klokken 18.00! 

5 kommentarer


Sanchu
-02.04.2012 kl:15:25


Linka & Isa
Kristina
-02.04.2012 kl:17:57


Linka og isabel:)
Leah
-02.04.2012 kl:19:01


Linka & Tine K. :)
Mhgirls <3
-03.04.2012 kl:14:58


ISABEL BLANCO!

ISABEL BLANCO!!

ISABEL BLANCO!!!

og eventuelt Linka
elena
-03.04.2012 kl:18:23


ISABEL BLANCO AND BLANCO ISABEL

Skriv en ny kommentar