Storhamar - Larvik

Etter en kjedelig togtur med bare vann og skog kom vi oss frem til Hamar. Vi fant til og med bussen vi skulle ta, ikke verst. Det som var litt verre var å finne ut hvor vi skulle av for det visste vi ikke, heldgvis så var det en snill mann som hjalp oss med det. Han gikk av før oss, men forklarte hvor hallen var! Vi klarte selvfølgelig kjøre forbi den bussstoppen vi skulle av på da, men vi stoppa på neste. Det ble litt lengre å gå, men da ble det ihvertfall litt trim. Jeg og venninna mi måtte stå å vente i et kvarter før vi fikk kjøpt billett (vi var der 15.45), men det gikk greit. Vi sto som nummer tre i køen, så da fikk vi i hvertfall plass. Ellers måtte vi sitte i hallen i hele to timer før kampen startet, men det var jo verdt det. Selv om det var utrooooolig kjedelig! 

Kampen var veldig jevn egentlig hele veien, noe jeg synes var bra. Det hadde vært kjedelig hvis Larvik hadde dratt i fra med en gang og ledet med 10 mål liksom...  Stemningen i hallen var god, selv om det bare var 403 tilskuere der. Jeg prøvde å heie litt på Larvik da, men når alle andre heier på Storhamar ble det litt vanskelig. Larvik ledet vel storsett hele veien, men Storhamar kom seg opp på uavgjort etter hvilen. På slutten takket Larvik for seg og vant 31-25 :- ) Vi måtte gå før kampen var ferdig siden vi måtte rekke bussen. Vi håpet at vi rakk hele, men Ole Gustav ødela det med å ta timeout 20 sekunder før slutt. + at gulvet skulle tørkes 100 ganger de siste 10 minuttene. 
Man så at det var et nytt lag på banen der i går, og det var mange av jenter som ville vise seg frem. Selv om det ikke var Buducnost som sto på andre siden, så var det allikevel en god kamp av Larvik. Jeg tror at de hadde fått til et bedre resualtat mot Buducnost hvis de hadde spilt som i går. Linn Jørum Sulland banket inn flere mål, Tine K var god, Nora scoret fire mål (se to av dem HER og HER), Kari Mette sto godt i forsvar og scorte på den sjansen hun fikk, Linka var god (til tross for straffebom), osv, osv - Lettere sagt: Alle bidro med noe positivt!!. Det var selvfølgelig et par feil og bom her og der, men en klar forbedring fra helgen. Ellers må jeg si at det var mye rar dømming i går. På den ene siden ble det blåst straffe, mens på den andre siden ble det brøyt. Larvik fikk noen fordeler, og det kan har vært litt av grunnen til at de dro i fra på slutten. By the way: Gro Hammerseng var med på oppvarminga i går, også hadde hun med seg litt Mio (Ikke på oppvarminga selvfølgelig). Han var bare sååå nydelig :) 

Jeg tok faktisk bare litt over 150 bilder i går... Pleier som regel å fylle opp minnebrikka (500 bilder), men i går la jeg bort kamera i løpet av store deler av kampen. Lyset er ikke så bra i Prestrudhallen, og da blir også bildene så som så. I Arena Larvik er det såkalt ''TV/foto'' lys, og da blir bildene mye bedre. Merket det når jeg har vært i Nadderudhallen og Nye Njårdhallen også, bildene blir ikke like bra som i Larvik. 

 
She is baaaack :) 


Venninnen :) 


Så søte :D 


Det ble en søskenduell i går, Betina vant klart. Måtte redigere det litt :- D  - Tine K og Kari Mette


Tonje og Lise hadde det morro : ) Nora var fornøyd i går!

Du finner som alltid flere bilder på fansiden på facebook (skal legge de ut i løpet av dagen). 

Ellers ble jeg litt flau i går da, når jeg skulle på do i pausen. Det har seg sånn at vi må gå forbi garderobene til spillerne for å komme seg på en do. Også hadde noen låst garderobe døra til Larvik, og når jeg skulle gå forbi så sto ALLE spillerne der. Som alltid feiget jeg jo ut, og turte ikke å si noe.. så jeg gikk bare å så ned i bakken og ble sikkert en smule rød i ansiktet. Haha :-p Hadde jo på meg drakta mi da, så de skjønte vel at jeg heiet på dem. Jaja, sånn går det! 

Resultatet mellom Stabæk og Byåsen ble 24-29!! :)  

Én kommentar


Åsne
-12.04.2012 kl:16:24


Har sett Mio jeg også :D han er så søøt<3

Skriv en ny kommentar