Solprisen 2012

For en måneds tid siden skrev jeg at Håndballjentene vant Solprisen 2012. Dette sto på håndball.no: 

Solfesten på Rjukan har bestemt at Solprisen 2012 går til Håndballjentene. - De har år etter år spredd sol og glede til det norske folk. Håndballjentene gjør adventstiden i desember til en fest med spenning, heter det i beslutningen fra Solfestkomiteen.

Komiteen sier videre:
- Det norske folk sitter benket rundt TV-apparatene for å oppleve fantastiske prestasjoner og idrettsglede, og jentene skuffer aldri. Håndballjentene framstår som et lag som tar ansvar sammen, som bryr seg om hverandre og gjør hverandre gode. Den inkluderende lederstilen, innført av Marit Breivik og videreført av Thorir Hergeirsson, der alle blir hørt og der alle må bidra til fellesskapet, er forbilledlig og danner skole for moderne lederskap på mange områder. Håndballjentene er noe av det beste Norge har å by på! 

Overrekkelsen av prisen skal skje på Rjukan torg 21. april. Da skal etter planen Håndballjentene skal kjøre gjennom Sam Eydes gate og bli hyllet i åpen veteranbil under karnevalsopptoget.

Les mer om Solprisen på varden.no og solfesten.com.


Det var bare Thorir som dukket opp, siden jentene er på samling. Sikkert litt kjipt for de som trodde jentene kom, men det går gå.

 


Tusen takk til Kristina som sendte bilder fra feiringen. :) 

 

Én kommentar


kristina<3
-21.04.2012 kl:17:24


Du kan bare leggen dem ut vis du vill:) men vet ikke om de ble helt bra:)

Skriv en ny kommentar