hei og hopp...

Har vært litt dårlig på blogging de siste dagen... helvettesuka mi er snart over, mangler bare en dag til på skolen nå! Det har vært to tentamner + forberedelser denne uka, egentlig litt deilig samtidig som det er utrolig slitsomt. Har sluttet før 12.00 tre dager på rad nå, så skal jo forsåvidt ikke klage. Bortsett fra at det er utrolig kjedelig å sitte med tentamen, får jo ikke lov til å snakket med noen. 
Det eneste jeg har gjort når jeg har kommet hjem er å se på gamle Paradise Hotel episoder (fra denne sesongen). Jeg hadde egnetlig ikke tenkt til å følge med i år, droppet de 2-3 første episoden.. men så ombestemte jeg meg! Favoritten min røk i dag, og skal ærlig si at det kom noen tårer. Uff, lever meg ikke litt inn i det da!!  Dette har ingenting med håndball å gjøre, men det får da gå. 


Så slenger vi inn et bilde av favorittparet på Paradise, bare for å avslutte dette. Det blir ikke mer paradise snakk fra min side nå altså, men hadde ikke noe annet å skrive om!  
Dennis & Kristin <3 

 Hey dååå! 

2 kommentarer


Mari
-27.04.2012 kl:10:47


De er så søte ilag :) det er så dumt at Dennis måtte dra fra hotellet :( Dennis og Kristin var også mitt favoritt par :) Jaja får håpe at Kristin vinner Paradise da
Lina Amalie
-01.05.2012 kl:16:20


Ååh, håper serr de to vinner! De MÅ vinne :D

Skriv en ny kommentar