Seier + konkurranse :)

Jadda :D Larvik ble sluttspillmestere også!!! Det var vel spenning i de første 10 minuttene, men så dro Larvik sakte ifra! Bildene fra kampen kommer i løpet av kvelden/morgen kveld! 

''Årets sluttspillseier ble den 40. tittel for Larvik Håndballklubb. Byåsen klarte ikke å stå imot Larvik i den andre finalekampen. Larvik vant 28-16 og tok tittelen i sesongens siste kamp.

Larvik scoret først, og lot aldri Byåsen få lov til å gjøre returkampen i sluttspillfinalen like spennende som det var i Trondheim i midtuka.

Larvik ledet 6-4 midtveis i 1. omgang, og til pause var det allerede 14-7 til hjemmelaget. Til slutt endte det med 12 måls seier.

Linn Jørum Sulland ble toppscorer i begge sluttspillfinalene, denne gang med seks mål. Hun er også sesongens toppscorer for Larvik Håndballklubb.

Tonje Larsen har vært med på alle titlene Larvik har tatt, og kunne heve pokalen etter seieren i Arena Larvik. Les hva Marit Breivik synes om prestasjonen i VG Nett.

Her finner du fakta fra kampen. '' (Larvikhk.no) 

Vil også nevne at Tonje Larsen har vært med på å vinne ALLE tittlene sammen med klubben. RESPEKT!

Tittel nummer 40  

Amanda forlater nå Larvik, hun spilte ikke i dag (eller på onsdag) på grunn av skade. Hun utelukker ikke retur til Larvik:  http://www.op.no/larvikhk/article6034794.ece 


Nå har jeg også funnet noen ting å gi bort, så i løpet av uka skal jeg få fikset en konkurranse :) Så følg med!  

2 kommentarer


Leah
-28.04.2012 kl:20:50


Så gøy at de vant, men hadde vell ikke ventet noe annet heller da ;)

Og det at Tonje har vært med på alle viser bare at hun er helt RÅ!!! :)
Larvik (og Norge) - håndball
-28.04.2012 kl:23:29


Leah: Helt enig :D

Skriv en ny kommentar