Stille periode...

Hei hei alle dere :) 

Vi går inn i en liten håndballpause nå, i og med at håndballesesongen for kvinnene er over. Gyør (med Heidi og Katrine) spiller siste finale kamp på søndagen + at Haslum møter Elverum i sluttspillfinale. Her er TV programmet for helgen: 

Dag Tid Kamp Lag/Klasse Aktivitet Kanal
Søn 13.05 1800 Elverum - Haslum HK Menn Sluttspillfinale 1 TV2 Sumo
  1900 Buducnost - Györ Kvinner Ch.League finale 2 TV2 Sumo
  2000 Buducnost - Györ Kvinner Ch.League finale 2 TV2 Sport
           
Tirs 15.05 1800 Haslum HK - Elverum Menn Sluttspillfinale 2 TV2 Zebra/Sumo

 

Ellers er det lite å blogge om for tiden, så det kan hende det blir noen dager uten blogging. Neste uke har jeg en ganske stille uke på skolen, to dager på skolebenken, en dag i praksis og to dager fri. Deretter begynner vi med litt eksamner og sånn hvis jeg kommer opp. Vet at jeg skal ha en tverrfaglig eksamen i alle program fagene vi har, ellers håper jeg at jeg er heldig å slipper resten. 

Landslaget begynner OL oppkjøringen 22.mai (- 24.mai), deretter er det ny samling fra 8. - 9. juni før gjengen reiser til Algarve fra 11.juni til 24.juni. Uttaket til OL er den 24.juni, så det blir spennende. Neste kamper de spiller er Scandinavian Open cup i Drammen (gjett hvem som skal dit? :D). De kampene spilles 13-15.juli, men samlinga varer fra 9.juli til 19! OL begynner 27.juli og varer til 13. august :) 


Linka skal være med å kjempe om en plass i OL troppen og forhåpentligvis et nytt OL gull. Holder hun seg skadefri er jeg nesten sikker på at hun blir med til London! 
Hva tror du? 


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar