Møt jentene på Fredrikstad cup

I dag starter Fredrikstad cup, eller det har startet kan man vel si. I morgen kan du møte Larvik gjengen, ihvertfall noen av dem. Vet ihvertfall at Sara Breistøl (i følge twitter),Linka og Linn Sulland skal dit,kanskje Kari Mette? Hun er jo fra Fredrikstad så da regner jeg vel med at hun tar turen (?). Skal ikke si det for sikkert da, haha. 
Noen ganger skulle jeg ønske at spilt håndball  (og at jeg var god i det). Eller fotball. Jeg spilte fotball før, men har ikke noe lag å spille for øyeblikket. Eller kan spille på et lag i nærheten, men kjenner ingen så det frister ikke. I tillegg har jeg nok med skole for tiden. Men når jeg spilte så husker jeg at det var utrolig morro å være på cuper, for man fikk et så utrolig bra samhold. Man ble kjent med hverandre på en helt annen måte, og ja det var bare utrolig morro. Det var alltid så god stemning på cuper, så det savner jeg virkelig. 

Fredrikstad cupen sser ut til å være en veldig bra cup. Mye som skjer, bl.a kommer Erik og Kriss, Bjørn Johan Muri, osv. Det er vel Norges største håndballturnering, etter hva jeg har hørt :) Les mer her: http://www.fredrikstadcup.no 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar