Tine er gravid

Hei hei! Da er jeg ferdig med eksamen, endelig. Det gikk faktisk veldig bra, og jeg kan ta helg med god samvittig :- D 

For et par dager siden kom nyheten om at Tine Stange er gravid, og det er jo veldig koselig :)  

Tine Stange er gravid 
Bilde: Svein Andrè Svendsen //larvikhk.no  

? Vi er veldig glade og fornøyde. Det er kanskje ikke optimalt i forhold til opptreningen av kneet, men likevel noe å glede seg over når det er så lang tid til jeg kan spille igjen. Det er masse håndballting å glede seg til etter fødselen, sier Tine Stange. 

Bakspilleren ødela det meste i høyre kne i slutten av januar. Da hadde hun nesten akkurat kommet tilbake etter en leddbåndskade i tommelen og var sårt savnet i et Larvik-lag med flere bakspillere ute. 19. mars ble hun operert. Nå er fokus på å bli frisk og samtidig nyte tiden som kommer.

? Det blir spennende å se hvordan det går med opptrening av kneet utover i graviditeten, man vet jo ikke hvordan det blir. Det får jeg ta litt etter hvert. De første tre månedene har gått bra, jeg har vært i fin form og trent helt normalt, uten problemer.

? Njård var motstander både da jeg skadet tommelen og kneet. Jeg tror jeg må droppe og spille kamper mot dem, sier Tine spøkefullt.

Ellers er håndballjentene på vei til Algarve, eller de er vel på plass der nå. 20 spillere skal på treningssamling, og kjempe om en plass i OL troppen. Det er ikke lenge til uttak, og det blir spennende å se hvem som blir med.

Drar til Algarve 
Må si at jeg håper på disse fire jentene ihvertfall. Bilde: Svein Andrè Svendsen //larvikhk.no 

Én kommentar


Tina Torhaug
-10.06.2012 kl:17:40


Det er en veldig hyggelig nyhet :D

Gleder meg veldig til å se henne tilbake på håndballbanen når hun er frisk og klar :)

Skriv en ny kommentar