Være med å heie fram Håndballgutta

Billettsalget går unna til VM-kvalkampen lørdag, og onsdag morgen var det kun 140 billetter igjen. De som ønsker å se kampen bør sikre seg billetten på forhånd, og være på plass i god tid før kampen - for det skjer mye før kampstart!

Bjarte Myrhol (bildet) og resten av Håndballgutta vil få enda flere supportere på hjemmekampen enn de 5.000 som var på plass i Veszprem sist helg. Oslo Spektrum vil ha plass til 6.600 tilskuere, forhåpentligvis klare til å støtte hjemmelaget fra tribunen.

Kun uavhentede billetter vil være for salg i hallen lørdag, så det lønner seg å sikre seg billetten på forhånd via billettservice.no.

Dørene til Oslo Spektrum åpnes for publikum kl 17.30. Før kampstart blir det stor aktivitet med feiring av NHFs 75 års dag, presentasjon av Håndballjentenes All Star-team og visning av NHFs nye profilfilm om Innsatsvilje. 

- Vi håper å få publikum med å lage en uforglemmelig håndballfest på lørdag, og gi Håndballgutta det lille ekstra fra tribunen, sier markedssjef Gunnar Nybø i Norges Håndballforbund. 

 


Jeg skal på kamp :D Gleder meg til å se Einar i aksjon!! 

2 kommentarer


Leah
-13.06.2012 kl:15:06


Har ikke noe med hbgutta å gjøre..Men skal du ikke snart ha månedens spillere for Juni?..:)
Larvik (og Norge) - håndball
-13.06.2012 kl:17:25


Leah: Hehe, tenkte på det i går. Har faktisk glemt det helt, dessverre! Har hatt så mye med eksamen og sånn, så derfor har det gått i glemmeboka. Skal fikse det når jeg er ferdig på skolen om en uke!! :)

Skriv en ny kommentar