Tap for håndballjentene.

Norge møtte Sverige i går, og jentene gikk på et 1 målstap. Dette skrev handball.no om kampen: 

Heidi Løke (bildet) og de norske Håndballjentene gikk på et knepent tap, 28-29, mot Sverige i en kamp onsdag kveld. Norge ledet 16-13 til pause, men de svenske jentene utnyttet norske feil etter pause. 

  

Håndballjentene er inne i en periode med mye tung fysisk trening i forberedelsene til OL som starter i London i slutten av neste måned. Derfor var det en fin avveksling å spille kamp mot Sverige under treningsoppholdet på Algarve-kysten i Portugal.

- Først og fremst var det godt å få spille sammen igjen, det er en stund siden sist, sier landslagstrener Mia Hermansson Högdahl på telefonen fra Lagos.

Det startet bra for håndballjentene som kunne ta pause med tremålsledelse 16-13. Men utover i den andre omgangen kom det en del tekniske feil, og det ble laget straffet hardt for av de svenske jentene som spilte godt.
- Sverige hadde 11 kontringsmål og åtte av dem kom som følge av feilene som vi gjorde. Kampen ble preget av det, sa vår svenske landslagstrener som helst vil vinne uansett motstander og treningsmengde.

Forsvarsarbeidet bar preg av at tempoet ikke er helt på plass ennå. Det gjorde ikke oppgaven enkel for Katrine Lunde Haraldsen som sto i mål den første omgangen og det siste kvarteret, og Silje Solberg som spilte de første 15 minuttene i andre omgang.

Fredag møtes de to lagene igjen til ny kamp. Den starter kl 11.30 norsk tid, og da er nok lysten til revansje på plass hos de norske jentene.

Kampfakta
Norge-Sverige 28-29 (16-13)
Lagos EM Forma, Portugal
 
Norge: Heidi Løke 6, Ida Alstad 4, Marit Malm Frafjord 4, Kari Mette Johansen 3, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 3, Linn Jørum Sulland 3, Kristine Lunde-Borgersen 2, Camilla Herrem 1, Amanda Kurtovic 1, Gøril Snorroeggen 1, Silje Solberg, Katrine Lunde Haraldsen, Karoline Næss, Stine Bredal Oftedal, Tonje Nøstvold, Karoline Dyhre Breivang.
 
Toppscorer Sverige: Isabelle Gullden, 5 mål
Utvisninger: Ingen

 

Én kommentar


Tina Torhaug
-15.06.2012 kl:12:24


Gjøre meg ingen til at de går seint. men liker ikke at den ene kampen går så tidelig :(

Gleder meg ekstremt til OL!!

Skriv en ny kommentar