Sene kamptider
LAGOS (VG Nett) Håndballjentene spiller tre av fem kamper i OL-gruppen klokken 21.15 London-tid. Det liker Camilla Herrem og Linn Jørum Sulland.

- Sene kamper er bra. Vi liker OL-oppsettet og skal nok klare å komme oss godt opp til Sør-Korea kampen som går allerede klokken 09.30 om morgenen, sier de to landslagsspillerne til VG Nett etter at de fem første OL-kampene ble kjent torsdag formiddag.

For norske TV-seere betyr det at tre av innledningskampene ikke er ferdig før 23.45-tiden på kvelden. NRK har senderettighetene til OL.

Håndballjentene har trukket en knalltøff pulje og spiller disse kampene i gruppespillet. De fire beste lagene går videre til kvartfinalen 7. august. Alle kamper med engelsk tid. Norsk tid er en time senere.

Lørdag 28. juli (kl. 21.15) Norge - Frankrike
Mandag 30. juli (kl. 21.15) Sverige - Norge
Onsdag 01. august (kl. 09.30) Norge - Sør-Korea
Fredag 03. august (kl. 21.15) Danmark - Norge
Søndag 05. august (kl. 19.30) Norge - Spania

Dermed åpner Norge med repetisjon av VM-finalen 28. juli. Jentene banket et skaderammet Frankrike med hele åtte mål da de sikret gullet under i Brasil-VM rett før jul. Frankrike ble også kraftig slått i åpningen av EM på hjemmebane i 2010, mens de franske jentene vant alle tre kamper klart mellom mesterskapene.

- Det er helt greit å møte Frankrike først. Vi er forberedt på å møte alle, sier Herrem.

Verken hun eller Sulland er tatt ut i OL-troppen, men det skal mye til for at Thorir Hergeirsson vraker noen av sine etablerte spillere. Landslagssjefens uttak av 14 OL-spillere kommer 24.juni.

Norge får tre av fem kamper på seneste tidspunkt, en kamp klokken 19.30 og møter altså OL-spesialisten Sør-Korea tidlig på dagen. Det er litt delte meninger blant spillerne. Veteranen Kristine Lunde-Borgersen kunne gjerne tenkt seg alle kampene før på dagen.

- Kampdagene blir lange. Jeg liker ikke helt å vente så lenge på kampstart, sier hun.

Linn Jørum Sulland ser det annerledes:

- For meg er det aller beste å spille sent.

Norge, som regjerende verdensmestere, møter Frankrike, Spania og Danmark som ble henholdsvos to, tre og fire i VM. Sør-Korea er OL-spesialisten framfor noen. spesialist fremfor noen. Tøffeste gruppa noen sinne.

 

//vg.no 

Hva synes du om kamptidspunktene?  Jeg synes det er greit at kampene er sent, liker ikke at Sør Korea kampen begynner 09.30 :-p 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar