Da var det over...

Da har jeg kommet meg hjem, eller har vært hjemme en stund allerede. Håndballgutta hadde ikke det lille ekstra, de vant bare med  fire og måtte vinne med 7 for å gå videre til VM. De spilte dårlige mot slutten av bortekampen i forrige uke og det kan ha mye å si... Det skal sies at det var veldig liv i Spektrum i dag, og det var morro å være der. God stemning rett og slett :)  
Tonje Larsen, Cecilie Leganger, Kristine Duvholt og Catrine Roll Mathisen var tilstede for å få blomster og premie for at de kom på All Star Team. Heidi Sundal, Kari Mette Johansen og Gøril Snorreggen var ikke tilstede, men vi fikk en videohilsen fra de to sistenevnte som er i Portugal. Alle de på teamet fikk 10.000 kr som skal brukes til et aktivitetsskapende tiltak for barn eller unge i deres lokalmiljø eller klubb. 

Det ble også vist en film som var lagd til all star teamet, den kan dere se her(det gikk ikke ann å legge den inn i dette innlegget): http://www.youtube.com/watch?v=znQlX_7oynQ&feature=player_embedded :) 

  
Noen bilder fra kampen. Jeg hadde ikke med kamera mitt, så det er veldig dårlig kvalitet!  

 

 


Pauseunderholdninga, disse jentene er GALE! 


Masse folk


Litt av All Star Team! 


4 kommentarer


Mylli
-18.06.2012 kl:14:54


Sett denne reklamefilmen...? http://www.youtube.com/watch?v=jmMIAjt64M4&list=FLCSN2N_QQX1aPg2oZ2Lgjcw&index=1&feature=plpp_video
kristina<3
-18.06.2012 kl:21:18


Nora Mørk må opereres en gang til og det er veldig synd for landslaget og for Nora og da mister hun OL i sommer :( <3 her er linken

http://www.larvikhk.no/artikkel/156701
Larvik (og Norge) - håndball
-18.06.2012 kl:23:21


Mylli: Takk. Har sett den en gang, men har faktisk leita etter den :D
Larvik (og Norge) - håndball
-18.06.2012 kl:23:21


kristina: Uff, utrolig kjipt for Nora :/

Skriv en ny kommentar