Heidi - usikker til OL?

Landslagsspiller Heidi Løke pådro seg en kraftig lyskestrekk i fredagens treningskamp mot Sverige. Strekspilleren trener alternativt og det kan ta flere uker før hun friskmeldes.

De norske håndball-jentene har vært i den portugisiske kystbyen Lagos i ti dager på treningsleir. Tirsdag startet dagen med Cooper-test i solen, men uten Heidi Løke som unnagjorde økten innendørs.

? Jeg fikk lyskestrekk på fredag. Det var skikkelig kjipt og jeg vet ikke hvor lang tid det tar å bli frisk, sier Løke til TV 2 Sporten før hun haster avgårde på sykkelen til sin alternative økt i hallen noen hundre meter unna friidretts-arenaen.

Thorir Hergeirsson er overhodet ikke fornøyd med skaden til en av Norges viktigste spillere.

? Den var en kraftig lyskestrekk hun fikk mot Sverige, så det får ta den tiden det tar. Med god medisinsk hjelp og en dyktig Heidi så tror jeg vi skal få orden på det i god tid til OL. Lyskeskader er lumske, så det blir viktig å ta forbehold. Derfor er hun ute av trening noen dager her nede, sier landslagssjefen.

SKADET: Heidi Løke sliter med lyskestrekk en drøy måned før OL braker løs. 
Vi får bare håpe på det beste, Heidi er som de sier i artikkelen (som er hentet fra tv2sporten.no) en av de viktigste spillerne Norge har!

 

3 kommentarer


Leah
-19.06.2012 kl:22:16


Håper det går bra med hun ja! Vi trenger henne til OL :)
Maiken
-20.06.2012 kl:07:13


Håper virkelig det går bra med henne! Hun er yndlingsspilleren min, og vi trenger henne i OL. Ifølge meg er hun den viktigste spilleren vi har...
Tina Torhaug
-21.06.2012 kl:11:19


HÅPER VIRKELIG HUN BLIR FRISK SLIK AT HUN KAN BLI MED TIL OL. Litt kipt å dra til OL uten verdens beste kvinnelig håndballspiller :(

Skriv en ny kommentar