OL-laget presenteres

Søndag kl 11.00 vil landslagssjef Thorir Hergeirsson presentere spillerne som skal representere Norge under sommerens olympiske leker i London. Jentene spiller første kamp 28. juli.

Nåløyet for å komme med i OL-troppen er enda smalere enn til andre mesterskap. Her får nemlig kun 14 spillere delta, mot 16 i EM og VM. 

Håndballjentene skal være godt forberedt til OL-turneringen. De siste 14 dagene har laget vært i Portugal og trent godt. To kamper er spilt mot Sverige, det resulterte i et tap og en uavgjort. Tapet blir riktignok aldri registrert i de offisielle statistikkene ettersom Wenche Halvorsen Stensrud var en av de to dommerne. Til vanlig er hun ansvarlig for video hos det norske laget, men viste gode takter med fløyten, forteller rapportene fra Algarve.

I OL spiller kvinner og menn hver annen dag. Jentene åpner turneringen lørdag 28. juli, og da er motstander Frankrike.

Men før avreise til Storbritania, blir det et lite mini-OL på hjemmebane når Nettbuss Scandinavian Open skal spilles i Drammenshallen fra 13.-15 juli. Da skal Håndballjentene møte tre av de fem motstanderne som venter i gruppespillet i OL, nemlig Danmark og Sverige i tillegg til Frankrike. 

Les mer om Nettbuss Scandinavian Open i Drammen


Jeg vet ikke om jeg får oppdatert dere på OL laget, fordi jeg reiser til Syden i morgen. Derfor anbefaler jeg dere å skjekke HANDBALL.no på søndag, der finner der laget! Håper denne jenta blir med: 


 
 

2 kommentarer


Sprøsund
-22.06.2012 kl:18:30


Fin blogg :)
Elise
-23.06.2012 kl:01:16


Kari Mette er antageligvis med, er spent på backplassene, men er ingenting annet enn å vente å se, selv om jeg faktisk er litt nervøs.. haah :)

Skriv en ny kommentar