Har vi sett det siste av Tonje Larsen?

En person jeg savner under OL er Tonje Larsen. Nå har hun ikke vært på landslaget siden EM finalen 2010, og jeg tror dessverre hennes tid på landslaget er over for denne gang. Hun har slitt med disse knærene i mange mange år, og dette har satt henne ute av spill. Hun var jo ute fra landslaget i fem år før hun kom tilbake for fire år siden til OL i Beijing, der hun vant det eneste gullet hun manglet på landslaget. Under EM 2008 kom hun på All star team som den beste venstrebacken, og flere mente at hun også burde blitt kåret til den beste forsvarsspilleren. Under VM 2009 slet Larsen nok en gang med skader og hun fikk ikke gitt sitt beste. Året etter var hun endelig tilbake i bedre form, og hun kunne også brukes mer fremover. Mot Slovenia ble hun kåret til banens beste, og hun ble en viktig brikke i midtforsvaret sammen med Gro. Også for Larvik ble hun viktig i spesielt Champions League, men i finalen fikk hun en smell og måtte ut. Det var ikke kjempe alvorlig, men hun fikk vel en lårhøne eller noe sånt. Etter det har hun også vært redusert i Larvik kamper denne høsten, og hun kunne bare glemme VM. Dette pågrunn av noe i kneet.  

Jeg tror at landslagskarrieren til Tonje Larsen er over, og det er selvfølglig veldig synd. Mest fordi hun ikke får fortsette på grunn av skader, hun sa jo tidligere at hun vurderte å satse mot OL. Tonje vil ihvertfall bli husket i lang tid fremover, for hun har hatt en fantastisk landslagskarriere. Hun var jo en av de som var med på å vinne Norges første EM, VM og OL gull + at hun har en haug av titler med klubblaget. Hun har kontrakt med Larvik frem til neste år, da fyller hun 38 år, og da tror jeg kanskje hun takker for seg der også. Man vet selvfølgelig ikke, kanskje hun tar et år til? Vi får bare vente å se. Hun vil ihvertfall allitd være dronninga av Larvik. 

 > HVA TROR DU? 


6 kommentarer


iTonjemusic - Musikkblogg
-29.07.2012 kl:22:06


Jeg har alltid sett opp til Tonje Larsen, hun har alltid vært en av mine favoritter. Også husker jeg at det var så stas at hun hadde samme fornavn som meg, når jeg var mindre. Synd disse knærne ødelegger så mye for henne.
Larvik (og Norge) - håndball
-29.07.2012 kl:22:08


iTonjemusic: Tonje er også en av mine favoritter! Skjønner at det er morro, hehe :)
Ja, det er veldig synd. Det er aldri gøy at folk må legge på pga skader, tenker da også på Katja Nyberg!
iTonjemusic - Musikkblogg
-29.07.2012 kl:22:17


Hehe, man synes alltid det er litt stas når folk man ser opp til heter det samme. Husker jeg var på kamp mellom Larvik og Bækkelaget, i 2000 eller noe sånt, da spurte Tonje Larsen hva jeg het og jeg bare Tonje også begynte vi begge å le. Var jo ute å lusket etter autografer da :)

Ja, er synd med disse idrettsutøverne som må legge opp pga skader...
Larvik (og Norge) - håndball
-29.07.2012 kl:22:59


iTonjemusic: Morro det da :D Du er ikke den eneste som går etter autografer gitt, og bilder. Tror jeg bare har et bilde med Larsen, men får nok et til kanskje i løpet av sesongen!
iTonjemusic - Musikkblogg
-29.07.2012 kl:23:18


Har bare bilde med Cecilie Leganger jeg. Er ikke så mye på kamper, ingen å dra med. Gidder jo ikke å dra på kamp alene heller ;)
Larvik (og Norge) - håndball
-29.07.2012 kl:23:33


iTonjemusic: ¨Skjønner det. Jeg har fått både søstera mi, tanta mi, ei venn av familien og flere venner til å bli hekta. Så har alltid med meg noen på kamp :) Vi må kjøre i to timer for å komme til Larvik da :p

Skriv en ny kommentar