Gratulerer med dagen til.....

LINN - KRISTIN RIEGELHUTH KOREN!!!  I dag fyller hun 28 år, gratulerer med dagen :) Det er ingen tvil om at denne jenta har opplevd mye i en alder av 28 år.  Det har blitt 4 EM gull, VM, OL, Champions League, NM, serie og sluttspill gull. + 2 cupvinnercup gull! I tillegg har hun rukket å gå på skole og gifte seg med Einar Sand Koren! 
Mange husker hennes fantastiske OL finale mot Russland i 2008 der hun scoret 9 mål på 10 forsøk. Samme år kom hun på EMs All Star team som beste høyrekant og ble mesterskapets toppscorer. Etter en fantstisk sesong for både for Larvik og landslaget ble hun kåret til verdens beste spiller for året 2008. Det har blitt hele 205 kamper for Norge og 766 mål, hun kan muligens slå Kjersti Grinis rekord som er 1003.  Linka kom til Larvik i 2002 og spilte der til 2009, da tok hun et år i FC København. Deretter kom hun tilbake i Larvik drakta, som faktisk ble fredet da hun dro i håp om at hun kom tilbake. 
Hun har satt den ene scoringsrekorden etter den andre, og har vel alle rekordene i klubblaget. I serien deler hun toppscorer tittelen med Heidi Løke, begge har scoret 221 mål i serien på en sesong. 

Linka har alltid et smil på lur, og er sjeldent sur. I tillegg er hun veldig rask, det er en grunn til at hun blir kalt ''Ferrarien''. Under kamper jubler hun for hvert eneste mål, med den velkjente armbevegelsen. Det er det samme om Larvik spiller mot Njård, Byåsen eller Buducnost eller om Norge møter Kina, Russland eller Island. Laget kan like gjerne ligge under med 6 eller lede med 10 mål, hun er glad for å få mål uansett. Etter kamp er hun også veldig hyggelig mot publikum, hun spør om de synes det var morsomt på kamp eller at man må huske å smile når vi skal ta bilde (snakker av egne erfaringer). Linka har alltid vært min favoritt, og det vil hun alltid være. Hun er en fantastisk håndballspiller og en veldig hyggelig person!! 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar