Postligaen 2012/2013

Snart er det en ny sesong på gang og jeg tror det kan bli veldig jevnt. Jeg følger som sagt mest med på Larvik, har sett litt på de andre lagene også nå i det siste. Oppsal som har rykket opp tror jeg kan bli et tøft lag å møte for flere av de andre i serien, de slo bl.a Storhamar i en oppkjøirngsturnering. Oppkjøring er oppkjøring, men jeg tror de kan bli tøffe. 

1. Larvik - Jeg tror ikke noen lag har sjanse til å slå disse. Gro Hammerseng er tilbake, Anja Edin, Kristina Bille og Kristine Breistøl har kommet inn på laget. Laget noe svakere enn i fjor, tiltross for at Amanda Kurtovic har dratt til Viborg. I tillegg er jo både Tine Stange og Nora Mørk ute, men det var ikke med så mye i fjor heller. Tror Larvik fortsetter å være nummer 1 i serien, men jeg håper de kanskje kan få litt kamp! 

2. Byåsen - I fjor fikk de tøff kamp av Storhamar, men det tviler jeg på at skjer i år. Kan kanskje få en litt kamp av Stabæk, men jeg tviler. 

3. Stabæk - De slet litt etter jul i fjor, men jeg tror dette laget har muligheter til en medalje. Det er et ungt lag, men de har en del rutine uansett. 

4 . Tertnes - De er et godt lag, men tror ikke det holder til medalje. Kanskje de kan overraske? 

5. Vipers Kristiansand - Kristine Lunde-Borgersen blir en sentral spiller for dette laget, men de har også fått inn noen gode spillere. Synes jeg leste at de fikk inn en tysk spiller eller noe sånt.   

6. Oppsal - Som sagt tror jeg dette laget kan nå langt og ihverfall få en sluttspillplass. De kom på 2.plass i Vestfjordcupen og det er en god prestasjon selv om det bare er oppkjøring. 

7.  Storhamar - Fra en bronse til en 7.plass, de har mistet flere sentrale spillere. I tillegg har de ikke fått hentet inn noen erstatter for Anja Edin, tror det kan bli en vanskelig sesong for Hamar laget. 

8. Levanger -  Har fått inn Mari Moldi og Hanna Yttereng fra Byåsen i troppen, tror de kan kapre den siste sluttspillplassen. 

9. Gjøvik - Setter de på en 9.plass, men tror kanskje de kan overraske og slå flere lag. De har fått inn flere forsterkninger, bl.a Kristin Saugstad og Sofia Berndtson fra Storhamar. 

10. Flint - De har verken hentet eller mistet noen spillere. Flint vant over Larvik i en treningskamp (Larvik spilte uten OL spillerne, Tonje L og Cecilie), men tror de kan være i fare for å rykke ned denne sesongen. 

11. Sola - Klarte såvidt  å berge plassen i fjor, tror kanskje de må ta den tunge veien ned til 1.divisjon etter denne sesongen. 

12.  Glassverket - Rykket opp denne sesongen, men tror de bare får spille en sesong i serien. Kan for all del overraske, man vet aldri! Første seriekamp er mellom Oppsal og Byåsen, 12.september. Larvik spiller sin første kamp søndag borte mot Sola søndag 16.09 :) Se hele terminlista HER

 

8 kommentarer


slagelse
-29.08.2012 kl:21:09


Tine Stange og Nora Mørk ute er ingen overaskelse med deres skadehistorikk. Ut over det syns jeg Larvik er forsterket siden forrige sesong. Gro Hammerseng er verdens beste playmaker når hun er i form, og jeg tror toppformen hennes kommer utover i sesongen. Og hvis Larsen kommer tilbake i angrepet vil jeg tro at Larviks sjanser for en finale i Champions League er tilstede. Forsvaret og Leganger er verdens beste, så der ligger grunnlaget for det. Det gir selvtillit i angrepet for gode spillere. Jeg har tro på Larvik så lenge vi har Larsen og Hammerseng med.

Hjemlig serie kommer til å gå knirkefritt.
Kristina<3
-30.08.2012 kl:10:00


De som er ute er Tonje Larsen, tine rustad Kristiansen Nora mørk og Tine stange
kristina<3
-30.08.2012 kl:19:14


AMANDA KURTOVIC ALVORLIGT SKADET

Viborg HK's norske OL guldvinder, Amanda Kurtovic, må holde minimum fire måneders pause fra håndboldbanen på grund af en slem skulderskade.

Amanda Kurtovic fik et riv i skulderen i Viborg HK's træningskamp i Skagen mod Aalborg DH for to uger siden, og efterfølgende har hun haft smerter i skulderen. Derfor tog hun hjem fra sidste uges træningslejr på Samsø for at få undersøgt skulderen grundigt, og desværre har en MR scanning efterfølgende afsløret en afrivning af ledlæben i venstre skulder.

21-årige Amanda Kurtovic skal gennemgå nærmere undersøgelser for at klarlægge, om der er sket yderligere skader i skulderen. Under alle omstændigheder ligger det fast, at der venter en lang pause, hvor Amanda formentlig skal igennem en operation, inden hun kan gå i gang med sin genoptræning.

leste det på Viborg sine hjemmesider
Larvik (og Norge) - håndball
-30.08.2012 kl:19:37


Kristina: Tonje og Tine K er med til seristart sikkert, men de sto over oppkjøringa ;)
Larvik (og Norge) - håndball
-30.08.2012 kl:19:38


slagelse: Helt enig. Godt å ha Gro tilbake (og også Olga i forsvaret). Før hadde vi få på venstre bakspillerplass og mye ansvar ble lagt på Tine K, og det funket ikke så godt til tider. Dessverre. Det er ikke lett å måtte spille 2 x 60 i nesten hver kamp, så det er greit at vi har fått inn flere spillere på den plassen.

Jeg har også troa på en Champions League finale :)
kristina<3
-30.08.2012 kl:19:58


men tine K. skulle opereres den 28.januar og blir borte en stund kan gi deg en video der Ole sier noen om de spillerne som er ute
kristina<3
-30.08.2012 kl:20:00


http://www.facebook.com/photo.php?v=10151176115931815&set=vb.242331553843&type=2&theater

video
Larvik (og Norge) - håndball
-03.09.2012 kl:16:54


kristina: 28 januar.. det er jo lenge til?

Skriv en ny kommentar