Alvorlig skade på Kurtovic.

Amanda Kurtovic har fått en meget tøff start på karrieren i danske Viborg, der hun var tiltenkt en nøkkelrolle som høyre bakspiller den kommende sesongen.

Nå har en skulderskade satt henne helt ut av spill, og den norske 20-åringen er ute i minst fire måneder, melder Viborg på hjemmesidene.

? Tung dag og tung tid i vente, skriver Kurtovic på Twitter.

Skumle skader
TV 2s håndballkommentator, Harald Bredeli, mener dette er trist for både Amanda, Viborg og det norske landslaget.

? Dette er fryktelig leit for Amanda. Her kommer hun til et nytt land, en ny klubb, skal bli satset på, men så kommer denne skaden. Det er også fryktelig for Viborg, som mistet håndballdronningen Grit Jurack i sommer, og skulle satse på Amanda som høyre bakspiller. Er hun ute i minst fire måneder, så ryker jo EM i desember også. Nå har hun etablert seg på landslaget og mister både et mesterskap og første halvdel av sesongen i Viborg. I tillegg er slike skulderskader veldig skumle, sier Bredeli.

Hentet fra Tv2 sporten.no! 

Amanda Kurtovic måtte ut med skade i kampen mot Spania. Den unge håndballspilleren håper å være klar til semifinalen mot Sør-Korea.  


Veldig synd for Amanda og også Viborg/landslaget som  Bredeli nevner. Skader er aldri morsomt og ihvertfall ikke når du mister mesterskap. Dumt at dette skjer når Amanda bytter klubb også! 

2 kommentarer


Kristine
-30.08.2012 kl:21:31


Se og bli frisk igjen Amanda !
Tina
-02.09.2012 kl:00:38


Det er helt forferdelig. Stakkars, stakkars jente!

Skriv en ny kommentar