Alle blir med videre!

Da er det klart at alle de 14 OL vinnerne har sagt at de vil satse videre på landslaget. Det liker vil, eller hva? 

 

 

''Samtilige har sagt at de vil satse på landslag så lenge de vil satse på klubb. Men alle har ikke sagt at de blir med helt til OL i Rio i 2016'', sier Thorir til VG. Jeg er vel nesten sikker på at Lunde- tvillingene, Kari Mette Johansen og Karoline Dyhre Breivang ikke blir med i 2016, men vi vet jo aldri. Men de blir ihvertfall med et par år til. Dette mener landslagssjefen er en styrke, men at de må prestere for å bli med (selvfølgelig). 

På mandag blir første troppen etter OL gullet tatt ut, og 18 spillere skal være med å mæte Frankrike, Russland og Danmark i Århus. Amanda Kurtovic og Kari Mette Johansen sliter begge med skader og blir ikke med. Amansa mister dessverre EM, men det er usikkert hvor lenge KMJ er ute. Håper virkelig hun blir med til EM for jeg vil veldig gjerne se favorittspilleren min live under et mesterskap også. Er nesten 100 % sikker på at Linka blir med da, bare hun ikke får en skade rett før mesterskapet.  

Thorir sier til VG at Maja Jakobsen (Storhamar) ligger godt ann til å prøve seg på landslaget. Charlotte Mordal kan vel også få en sjanse, hun beviste under den ene kampen i Scandinavian Open hva hun kunne. Hun har jo goså vært med på flere samlinger tidligere. 

Jeg gleder meg ihvertfall masse til håndball EM!! 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar