Gratis inngang på kamp


På lørdag spiller Larvik sin første hjemmekamp for sesongen, og det er Glassverket som står for tur. Solum Bil har i den anledning kjøpt alle billettene til kampene og spanderer derfor din billett. 

- Det er ikke hver dag fire OL gullvinnere skal hedres, så dette ønsket vi at så mange som mulig skulle få med seg, sier Tom Solum hos Solum Bil til larvikhk.no

Det er altså bare å ta turen på lørdag. Dørene åpner kl. 1630 og man kan sette seg hvor man vil i Arena Larvik, med unntak av felt J-K-L. Larvik ? Glassverket, lørdag 22. september kl. 1800 i Arena Larvik. 

Merker at jeg angrer på at jeg har sagt ja til å jobbe for det hadde vært morro å fått med seg at OL jentene ble hedret. Spesielt fordi to av mine favoritter var med på vinne dette gullet, men sånn er det noen ganger. Jeg skal på kamp 30.september i Oslo for å se Stabæk - Larvik, og det gleder jeg meg masse til. Jeg skal også på flere kamper utover høsten så da får jeg bare se kampen på sumo denne gangen. Vi valgte kampen bort litt også fordi vi nesten er sikre på at Larvik vinner, tror ikke Glassverket er dems største motstander.. 

Svein André Svendsen
// larvikhk.no


Ellers har vi litt kjipe nyheter som bl.a Gøril Snorrogen kanskje må stå over EM i desember.  Hun sliter med en hælskade og dette var også noe hun slet litt med under OL. Hun kan være ute i tre til seks uker, og må også stå over samlinga med landslaget i Oslo/ Aarhus. 
Landslagskaptein Marit Malm Frafjord slet med motivasjone etter OL gullet og vurderte faktisk å legge opp. Heldigvis fikk hun en miniferie av klubben og fik hentet seg inn igjen, nå er hun klar for mer spill for både klubb og landslaget. 

'' Jeg vil ikke si at jeg har gått på en smell, men jeg tror jeg kunne ha gjort det om jeg ikke hadde tatt fri nå. Kroppen har vært fin, og det har vært artig på trening, men mentalt har det vært tungt. Jeg var mentalt sliten, og tanken på at neste ferie kke var før i 2013 var tung. Jeg kjente at jeg behøvde å ta fri, men samtidig ville jeg ikke svikte laget. Det er jo Viborg som er arbeidsgiveren min.''  Sier Marit til smp.no
Det var Fagansvarlig coach i Olympiatoppen som fikk Marit til å be om fri, og fikk Marit til å nne at det det var bedre å komme tilbake motivert enn å gå på en smell.  
HER  kan du lese et intervju med Anja Edin :) 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar