Gulljenta gir seg - TAKK FOR ALT KARI METTE!

Kari Mette Johansen har nylig informert landslagstrener Thorir Hergeirsson om at hun har gjort sitt i rødt, hvitt og blått Hun stopper etter å ha spilt 203 kamper for Norge siden debuten mot Spania 26. mars 2004.

-Jeg føler at dette er et perfekt tidspunkt å gi seg på, sier Kari Mette Johansen. Det føles fint å avslutte den epoken med OL-finalen i London og dertil hørende gullmedalje. Jeg er på et sted i livet hvor jeg har lyst til å forberede meg på tiden etter håndballkarrièren, og da ønsker jeg å jobbe ved siden av å spille håndball i Larvik. Valget mitt gjør det enklere nå. 
Nå er det å kunne gi 100 prosent for Larvik min sportslige motivasjon. Her og nå føles beslutningen som endelig, avslutter Kari Mette Johansen til larvikhk.no

Thorir sier dette til Dagbladet: Kari Mette har vært med på veldig mye og bidratt mye i landslaget i mange år, så det er naturlig for henne å stoppe nå. Jeg har forståelde for at hun ønsker å prioritere annereldes fremover.  Sånn er livet. 

Hun har vært en viktig brukke i landslaget en årrekke og er en skikkelig mesterskapsspiller. Hun har stor fart og kompetanse i alle spillets faser. Vi takker henne for innsatsen og ønsker henne lykke til videre (Thorir til handball.no)

Kari Mette Johansen

Landslaget (2004-2012): 203 kamper (493 mål)

Debut: 26.03.2004 mot Spania.

Spilte sin siste landskamp 11.08.2012 (OL-finalen)

2 OL-gull  2008, 20121 VM-gull  20114 EM-gull  2004, 2006, 2008, 2010Kåret til beste venstre kant på All Star Team i EM 2006. Scoret 9 mål i EM-finalen 2006, fikk toppkarakteren 10 på spillerbørsen i alle landsdekkende aviser.

Jeg må jo si at jeg synes dette er kjempe synd, spesielt fordi Kari Mette er min favorittspiller. Hadde jo håpet å se henne i Serbia, allikevel er det forstålig at hun gir seg. Når du har 2 OL gull, 1 VM gull og 4 EM gull så kan man avslutte med god samvittighet. Hun har hatt en fantastisk karriere for Norge og det skal sies at hun har vært med på alle mesterskapene siden debuten. Det står det respekt av :) For ei jente og for en fantastisk håndballspiller hun er. Heldigvis får vi se Kari Mette Johansen i Larvik drakta litt til, og det er jeg uendelig glad for! 

TAKK FOR ALT DU HAR BIDRATT MED PÅ LANDSLAGET, KARI METTE!!  <3 LIK FANSIDEN HENNES HER!! 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar