Lukker EM døra helt.

Det er nå klart at Gro Hammerseng  ikke blir med til EM i Serbia. Thorir sier at han er forberedt på at Gro Hammerseng er helt ferdig på landslaget. 

Gro Hammerseng selv sier at hun har pause på ubestemt tid, men har også uttalt tidligere at hun trolig er ferdig for Norge. Allikevel har hun ikke lukket landslagscombacket helt, hun ville ikke si nei helt bestem enda. ''Jeg har i første omgang bestemt meg for å konsentrere meg om Larvik og familien'' sier hun til OP.no. 

Det gar ligget i kortene en stund at Gro Hammerseng ønsker å konsentrere seg om klubbhåndballen i Larvik og ha fokus på god helse. Hun har jo også en ny familiesitusjon nå som hun har blitt mamma, så jeg synes hun har gjort et fornuftig valg.  Gro går aldir inn i noe om hun ikke er 150 prosen motivert for det. Men om Gro i 2013 finner ut at hun har lyst på landslagshåndball igjen, og er frisk og rask får vi se på det da. (Thorir til Dagbladet) 


Jeg har vel nevnt tidligere at jeg muligens tror karrieren er over for Gro, men man vet jo aldri med henne. Samtidig tror jeg også Tonje Larsen har gjort sitt for Norge, selvfølgelig veldig synd. Karrieren må ta slutt en gang, sånn er det bare. Disse to + Kari Mette (som også har lagt opp, kommer med mer senere) har hatt fantastiske karriere for Norge, all respekt til dem :)  

4 kommentarer


Tonje
-27.09.2012 kl:14:31


Håper hun bare har pause! Savner Gro jeg. Så Kari Mette legger opp på landslaget. Kjipt.
Kristina<3
-27.09.2012 kl:14:33


Kari Mette Johansen gir seg på landslaget leste det op.no

Tenkte du ville vite det :)
Larvik (og Norge) - håndball
-27.09.2012 kl:14:34


Tonje: Du er ikke den eneste som savner henne!

Ja det er skikkelig kjipt. Min favorittspiller!! :/
Larvik (og Norge) - håndball
-27.09.2012 kl:14:35


Kristina: Jepp, har sett det :(

Skriv en ny kommentar