Månedens spillere SEPTEMBER

Da er månedens spillere kåret og det ble Linn-Kristin Riegelhuth Koren nok engang, med 23 stemmer på facebook siden. Kari Mette Johansen fikk flest stemmer her på bloggen, 7 stykker. 
Synes det er veldig fortjent, selv om jeg synes Anja Edin har gjort det bra for Larvik i flere kamper nå også. Som sagt tidligere synes jeg Kari Mette må hedres litt etter 8 fantastiske år på landslaget. Er jo ikke så stort å bli kåret til ''Månedens spiller'' på denne bloggen kanskje, men det er da noe ihvertfall :) 

 Ny header og sånn kommer i løpet av uka :) I tillegg skal jeg avsløre et prosjekt jeg har begynt å jobbe med litt + en at det blir lagt ut en konkurranse i løpet av denne eller neste uke. Følg med :)  

4 kommentarer


slagelse
-01.10.2012 kl:21:38


Siden Kari Mette har gitt seg på landslaget, kan hun gjerne pryde forsiden denne måneden for min del i den nye headeren. Hun har vært en stor spiller for landslaget, og noe undervurdert.
smudi
-01.10.2012 kl:21:58


Bare lurer, hvordan kommer man inn på profilen din, som add meg?:)

Ja, det var brade mådens-spillere:)

Flott blogg også da;)
Larvik (og Norge) - håndball
-01.10.2012 kl:22:45


smudi:

Jeg har fikset sånn add meg link nå, den er under profilteksten på venstre side :)

Takk for det :)
Larvik (og Norge) - håndball
-01.10.2012 kl:22:46


slagelse: Jeg er så¨enig med deg, synes hun fortjener det nå!! Synes hun har vært/er en fantastisk venstrekant, hun er god i alle spillets faser. Nei hun har ikke vært toppscorer i de siste mesterskapene, men hun har bidratt med mye annet (overganger, assist, fart, godt forsvarsspill ++).

Skriv en ny kommentar