Larvik - Stabæk FOTO

Det var overkjøring i går, og Larvik vant hele 39-20. Det var avgjort etter et kvarter eller noe sånt anført av en god Linn Sulland og Linn-Kristin Riegelhuth Koren. I tillegg sto Lene Rantala veldig bra i mål, hun reddet vel 50 % av målene i går. Var utrolig gøy å se henne i målet og det lover godt mot Champion Leauge :) 

Jeg har vært litt treg med disse bildene, men dere skal få noen smakebiter nå. Resten av bildene blir lagt ut på min facebook side i løpet av natta'n/morgendagen!


4 kommentarer


I love handball<3<3<3
-02.10.2012 kl:14:10


hei,jeg har ett par spørsmål jeg håper du (dere) kan svare på:-) jeg lurer på hva adressen til Camilla Herrem er, om hun har Skype, Instagram eller msn. og isåall om jeg kan få brukernavnet til å bli venn, followe o.s.v., og hva favoritt maten hennes er, hva annet hun liker å gjøre enn håndball, hvor hun skal gifte seg henn, hun gifter seg på en veldig fin dato, altså 06/07-13 yahoo, min bursdag:-) jeg fyller 13 år, og håper at hun også får en fin dag, når den tid kommer:-) og mitt siste spørsmål er hva heter headdren og hvem lagde den, og kostet den penger eller var den gratis? og åsser får dem/dere/du, eller ja uansett.. jupp, vi kommenteres:-P haha

Klem fra I love Handball<3<3<3

p.selsker bloggen:-) (men har ikke lest den hele tiden så jeg aner ikke åssen dere kom på å lagen en blogg eller noe :-/)
Larvik (og Norge) - håndball
-02.10.2012 kl:16:29


I love handball: Så hyggelig å høre da :)

Dette er ikke håndballjentene som skriver så vet dessverre ikke om Camilla har det. Tror ikke hun har Instagram!! Camilla har uttalt i et intervju at hun skal gifte seg på Sola, mer vet jeg ikke :)

Headeren heter vel ikke noe spesielt, lånte et bilde fra nettet og fikset det selv :) hehe
kristina<3
-02.10.2012 kl:16:39


http://www.op.no/larvikhk/article6264470.ece

Dette burde du lese :)
Larvik (og Norge) - håndball
-02.10.2012 kl:17:02


kristina: Har allerede lest det, får med meg alle nyhetene :)

Skriv en ny kommentar