Blir hun Larvik spiller igjen?

Heidi Løke avslører til Østlandsposten at hun har hatt dialog med Larvik og kan vende hjem til neste år. Hun tenker først og fremst på hvor Aleksander (sønnen) skal gå på skole, og fleiper med at  vi må spørre han. 

Situasjonen for to år siden er ikke helt glemt, men for Heidi er det viktigere å se fremover. Det at kjæresten Karl Erik Bøhn ble sparket av Larvik Håndballklubb er ikke det verste som kan skje i denne verden sier Heidi til op.no. '' I det store og det hele er det ikke så farlig''

Larvik har per dags dato tre strekspillere, Pernille, Isabel og Mie. De to førstenevnte har kontrakt som går ut neste år, hva skjer da med dem? Selvfølgelig litt tidlig å begynne å spekulere i det nå, men det sier seg selv at det blir for mye med fire strekspillere på et lag. Isabel har jo gode forsvarskvaliteter og er også en fighter fremover, det samme vil jeg si at Pernille har. Heidi Løke har blitt bedre bakover, men er ikke nærheten av de to andre der vil jeg si. Det blir spennende å se hva som skjer, hadde vært artig å hatt Isabel og Heidi på samme lag :) 


Isabel og Heidi har tidligere kjempe mot hverandre på landslaget. 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar