Vil ha mer tillit i forsvar!

Det som har blitt et vanlig syn er at Linn Sulland skyter ballen i mål og løper rett ut på sidelinja igjen. Nå vil høyrebacken ha tillitt i forsvar, som toer (nest ytterst). 

Jeg har spurt i Larvik om å få lov til å spille forsvar. Har bare fått prøve meg i cupen foreløpig, så det er et stykke frem til å få spille forsvar på landslaget, men jeg har tro på at jeg kan blir en god torer.  Tidligere da Linn spilte i Stabæk fikk hun lov til å spille forsvar, det ble det slutt på i 2009 da hun kom til Larvik. 

Jeg har tro på at jeg kan bli en god forsvarsspiller hvis jeg får trent. Men jeg har ikke noe hastverk.  Hun har allikvel bedt Thorir Hergeirsson om tillitt bakover. 

Nå prøver hun bare å bli frisk nok til turneringen som starter til helgen, hun har nemlig tråkket over både på høyre og venstre ankel. Du kan lese resten av intervjuet her: http://sport.bt.no/sport/handball/article252681.ece

MÅL: Linn Jørum Sulland er en skikkelig målscorer for landslaget, men etter hun har scoret bærer det rett tilbake til benken. Det vil hun ha en slutt på.

2 kommentarer


kibby
-03.10.2012 kl:19:27


Linn har meldt forfall til Golden League.
Larvik (og Norge) - håndball
-03.10.2012 kl:21:04


kibby: Så hun var krysset ut nå ja... Kanskje like greit at hun ikke ble med, Larvik trenger henne i første CL kamp.

Skriv en ny kommentar