HJEMMESIDE

Jadda, nå skal jeg avsløre et lite prosjekt jeg har drevet med den siste uken.
Jeg har nemlig prøvd meg på å lage en hjemmeside. Jeg har brukt en gratis side som heter fastweb.com og den er derfor veldig enkel. Det er ikke en sånn fancy side akkurat for jeg har valgt det letteste alternativet. Vet at man kan bruke penger på å kjøpe domene og sånn, men jeg skjønte ikke så mye av det. I tillegg til at det kostet litt penger, noe jeg ikke jeg vil bruke akkurat nå i starten. Den ser ikke akkurat så veldig proff ut, og det er jeg klar over. Poenget er at den skal bli litt mer ryddigere enn det er her på bloggen. For det blir litt mange innlegg som ligger her og der. Allikvel: 


Denne bloggen vil bli oppdatert som normalt med de siste nyhetene og jeg kommer til å skrive om de forskjellige kampene ++-.  
Mens på hjemmesiden vil det komme fakta innlegg, ''visste du at?'', masse bilder og litt sånne ting :) Har ikke fått gjort så mye på den enda, og de fleste sidene er tomme. Allikevel driver jeg ihvertfall på, så det kommer mer etterhvert. Hvis du har peiling på hjemmesider så hadde jeg satt pris på om du sa i fra :) Trenger litt tips!! 

Hjemmesiden er ihvertfall følgende: http://larvikognorge.fastweb.no/  

 
Én kommentar


kristina<3
-05.10.2012 kl:21:10


http://sport.h-a.no/sport/handball/article252877.ece

en solid over tråkk på lunde borgersen :)

Skriv en ny kommentar