Norge - Russland

Da er første kamp ferdigspilt og den endte 25-25. Det var Katrine som reddet poenget for Norge, 3 sekunder før slutt!! Tvillingsøster ble sendt til sykehuset etter kampslutt, hun måtte ut med en kraftig overtråkk. Hun er å bli skjekket nå bare for å konstantere at det ikke er brudd. 

Jeg har vært borte i dag og har ikke fått sett kampen, derfor limer jeg inn det som sto på larvikhk.no. Dette kommer jeg til å gjøre på de to andre kampene også, fordi jeg jobber både lørdag og søndag. Skal prøve å å få til en samlet oppsumering på søndag, der jeg kommer med mine meninger om kampene og selvfølgelig om spillerne. 

Larvikhk.no skriver følgende: 

Norge stiller med en relativt fersk tropp i Golden League turneringen i Århus. I kveld møtte de et Russland med like mange endringer i troppen som Norge. Det ble noen dramatiske sluttsekunder, heldigvis reddet Katrine Lunde Haraldsen kontringen som kom med tre sekunder igjen.

Det ble en jevnspilt kamp i Århus som Norge førte til pause hvor det stod 14-11 til det var spilt ca. 40 minutter. Derfra og ut var det Norge som jaget russerne. ?Nye Norge? trøblet litt i innledningen av kampen, men etter ca. 10 minutter slapp åpningsnervene taket. Russerne slet virkelig med å henge med når Norge fikk satt tempo i angrep. Med så mange ferske fjes på banen var det ikke helt uventet at det ville svinge litt i løpet av kampen.

Landslagstrener Thorir Hergeirsson var fornøyd med mye av det han så i løpet av kampen.

-Vi er veldig bra i perioder. Åpningen av begge omgangene er rufsete, men vi viser periodevis mye bra spill og tempo. Vi prøvde ut en 5-1 formasjon i forsvar en periode, og det så bra ut. Absolutt noe vi kan ta med oss videre.

Det var knyttet spenning rundt alle de ferske landslagsspillerne i denne kampen. Av de ferske var det Kamilla Sundmoen som kom best ut av det.
Hun ble nest mest scorende i det norske laget med 5 mål. Flest mål ble det på Larviks Linn-Kristin Riegelhuth Koren. Hun scoret 6 mål, alle i første omgang, hvor hun var Norges beste sammen med Katrine Lunde Haraldsen.

-Kamilla setter stort trykk på det russiske forsvaret, og er et frisket pust i denne kampen, legger Hergeirsson til

Det er kamp om den ledige plassen etter Kari Mette Johansen på venstrekanten. Der må vi gi Linn Gossé fordel etter kveldens kamp. Hun åpnet nervøst i andre omgang, men etterhvert løsnet det og hun scoret tre mål, hvor det siste var en lekker trick rund beina på den russiske målvakten.

Karoline Dyhre Breivang var også godt fornøyd med kampen og ferskingene.

-Jeg synes vi klarer oss veldig bra og jeg er veldig fornøyd med at vi vant perioden vi la om til 5-1 med 6-4.
I tillegg må jeg si at jeg synes debutantene og de andre som ikke har så mye erfaring klarte seg veldig bra. Starten på turneringen må kunne kalles positiv. Dette kan bli veldig bra i løpet av helgen, avslutter Karoline.

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar