Det siste om skadene!

Kamilla Sundmoen var på MR undersøkelse i dag, men vet ikke noe før i morgen (fakta: Kamillas twitter).  Til h-a.no sier både treneren Arne Senstad og Kamilla Sundmoen selv at de ikke er så optimistiske. ''Jeg blir nok ute en stund. Jeg har vondt i hele kneet, og har brukt smertestillende for å få sove.'' 

Treneren sier at han tviler på at Kamilla er tilbake før jul, og dermed mister hun flere kamper + cup. ''Det er ingen tvil om at det blir tungt uten Sundmoen. Kamilla og Lise Løke er veldig viktige for oss. Kamilla driver jo det meste. Det er slikt som skjer, dette betyr at v i må inn med noen andre. Det er en del av spillet.'' 

Les mer HER


Kamilla imponerte både treneren og Thorir Hergeirsson før hun kolliderte med Linn Gosse og fikk en vridning i kneet. 


Kristine Lunde-Borgersen regner med å være tilbake i løpet av to til fire uker, heldigvis.  Hun var uheldig å tråkket over mot Russland på fredag! 

Nå handler det om å prøve å bevege foten litt, holde beinet høyt og ha kompresjon på det. Jeg skal bruke den litt forsiktig, og prøve å komme meg på en sykkel så fort som mulig. Jeg kan trene overkroppen uten problemer. Dessuten er overtråkk såpass greit at det til slutt bare er å tape opp og heller tåle at det er litt vondt. 

Hun skal ta MR bilder på tirsdag, bare for å se om alt er greit. Hun skal fremover prøve å ''lure'' kroppen til å bli fortere frisk. 

Jeg må unngå å gjøre ting som er vondt slik at kroppen ikke får den type stimuli. Så jo færre ting jeg gjør som er vondt, jo raskere går det å bli frisk. For da ''vet'' ikke kroppen at den har vondt. Den tror den er friskere enn den er. 

Dette er ikke første gang Kikki er skadet før et mesterskap. Hun slet med skulderen i tre år før OL i Beijing, før VM hadde hun gått igjennom en fødsel og fikk et fingerbrudd. Før OL i år slet hun med skulderen. 

Les mer her: http://sport.h-a.no/sport/handball/article253085.ece 
 

4 kommentarer


Anne-Lene
-08.10.2012 kl:19:19


Håper begge blir raskt friske! ;)
May-Linn
-08.10.2012 kl:19:44


Håper de blir friske straks! :)
Larvik (og Norge) - håndball
-08.10.2012 kl:22:54


Anne: Jeg også :)
Larvik (og Norge) - håndball
-08.10.2012 kl:22:54


May: Jeg også :)

Skriv en ny kommentar