All star team GOLDEN LEAUGE!

Jeg får dessverre ikke kommet med mine meninger om kampene, beklager. Har ikke rukket å sett de to siste kampene og har egentlig ingen planer om å gjøre det heller. Vet jeg har vært litt sløv i det siste, men det har vært så mye med skole/jobb, og det er det som er første prioritet. I løpet av uka skal jeg få prøvd å fikse en spenende konkurranse med en premie som jeg tror dere vil sette pris på :) Bare vent å se! 

Her er All Star team fra helgen:

Målvogter: Cecilie Greve, Danmark

Højre fløj: Linn-Kristin Riegelhuth, Norge

Højre back: Camille Ayglon, Frankrig

Stregspiller: Heidi Løke, Norge

Playmaker: Kristina ?Mulle? Kristiansen, Danmark

Venstre back: Liudmila Postnova, Rusland

Venstre fløj: Ann Grete Nørgaard, Danmark

Bedste spiller: Kristina ?Mulle? Kristiansen, Danmark 

Leste på vgd.no at de synes det var fortjent at Linka ble beste høyrekant, så det er bra. Hun spilte en god omgang mot Russland ihvertfall + at hun også spilte bra mot Danmark hørte jeg. I går hadde hun visst spilt helt OK :) Regner med at Løke fortjente plassen også!! :) 


Linka og Heidi koser seg med gullmedaljen under EM 08, nå blir det kanskje et nytt gull i Serbia? :) 

 

Én kommentar


Nina - VINN 5000 KRONER GAVEKORT!
-09.10.2012 kl:15:20


Skikkelig bra blogg du har laget! Liker godt bloggere som tar bloggen litt seriøst, og prøver å lage den litt fin og ikke bare sånn helt vanlig. Litt annerledes med gode bilder og god tekst osv. Føler liksom at man bryr seg litt mer om oss som leser da. Og da blir jo det gøyere å kommentere og lese den også!! Kjempe bra!

Men du! En annen ting, jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, hvor du kan vinne et Star Tour gavekort på 5000 kroner! Har du lyst til å delta? Hadde satt stor pris på om du hadde giddet. Det hadde også vært helt fantastisk om du kunne laget et blogginnlegg om den så flere får det med seg :-) Tusen takk på forhånd!!!!

Skriv en ny kommentar