Byåsen - Larvik RESULTAT!

Det ble en hard match i går, og Byåsen hang med en god stund. I litt over 40 minutter eller noe sånt, men da takket Larvik for seg og kjørte i fra. Byåsen kollapset helt og scoret kun 3 mål de siste 20 minuttene, det sier vel sitt. 

Larvik spilte kanskje ikke sin beste kamp for det ble en del slurv, feil og bom i perioder, men det var mye bra også. Byåsen startet best og ledet med to mål før Larvik fikk summet seg, da var det jevnt helt til 5-5. Så våknet  Anja Edin opp som spilte veldig godt i angrep de første 15 minuttene. Hun smalt vel ballen i mål 6 ganger og sørget for at Larvik ledet med fire mål. Da våknet Byåsen og Camilla Herrem opp, hun kuttet ned forspranget med sine fem mål. Det sto 10-11 favør Larvik når det var ca 7 minutter igjen av omgangen, men Larvik økte det til 13-10 før pause. Tre av de fire siste målene for Larvik kom fra Sara Breistøl som var sikker fra sin kant. 

Keeperduellen var veldig spennende, og det var Cecilie som ledet til pause med 10 redninger. Terese hadde 7.

Etter hvilen åpnet Marta Tomac målshowet, men det var Linka, Gro og Linn som fortsatte det med et mål hver. Byåsen hentet seg inn til 16-14 ved Inga og Ida, de lå etter noen minutter bare etter med et mål. I stedet for å utligne til 18-18 gjorde Byåsen en feil og Larvik fikk fordelen. Der i fra og ut var det bare et lag på banen. Karoline Dyhre Breivang bidro veldig godt med 6 mål i andre omgang, sammen med Gro Hammerseng var hun også en bauta bakover. Det morsomme er at Karo hadde scoret 6 mål på fire kamper, og i går scoret hun like mye i en kamp. Best når det gjelder!!  Anja Edin fikk ikke spille så mye fremover, men sto godt bakover. Thea Mørk fikk sjansen og scoret tre fine mål. I tilegg var Cecilie Leganger tilbake i bedre form og hun reddet 17 mål (slapp inn 20). 

For Byåsen var Terese Pedersen en av de som holdt Byåsen inne i kampen. Camilla Herrem spilte som sagt en bra første omgang, men fikk lite å jobbe med etter hvilen. I tillegg bommet hun også noen sjanser. Marta Tomac kom også inn i 2.omgang og hadde et par herlige skudd. 

De det ikke fungerte så veldig godt for i går var høyresiden på landslaget - > Linn, Linka og Tonje. Linn og Linka fikk 3 mål hver, men hadde samtidig mange bom. Linn hadde mye bom, bl.a på en straffe. Linka fikk sjansen på 7 meter og scoret to mål der. Tonje startet bra med to flotte mål, men det ble mye bom og slurv fra hennes side etterhvert også. Synes kanskje Kristina Bille skulle fått sjansen på kanten i går, Larvik hadde ingenting å tape på det. 

Målscorer fra kampen finner du her: http://www.handball.no/kamp.asp?KampId=898581

Nå er det kampen mot FTC som gjelder for Larvik og de har vel dratt til Ungarn allerede. Kampen går på søndag og jeg kommer med mere info :)

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar