Tap med fire mål

Beklager for at jeg ikke oppdaterte i går, men hadde litt andre ting å gjøre. Dagen i dag har gått i ett, men her kommer litt om kampen i går. Det første er fra handball.no også skriver jeg mine kommenterar nederst.

Ole Gustav Gjekstad  og Larvik HK fikk ikke den ønskede starten på bortebane i sesongens Champions League. Laget tapte kampen mot ungarske FTC Rail Cargo Hungaria 24-28 søndag.

Larvik-jentene kom bakpå fra start, lå under 7-12 etter 20 minutter, 9-15 etter 25 minutter og 12-16 til pause. - FTC  hadde solid forsvars- og målvaktsspill, mens Larvik slet unormalt mye i forsvar. 

Etter hvilen var det bedre forsvarsspill hos Larvik, men ikke lenge nok. Da laget var i ferd med å hente inn hjemmelaget, og var oppe på 19-20, klarte FTC på nytt å rive seg løs og dra i fra. Til slutt ble sifrene 24-28. 

Ungarerne viste seg altså som et tøft lag, og Larvik spilte bare glimtvis som vi vet laget kan. Slikt blir det ikke poeng av i Champions League. 
Nå leder FTC Rail Cargo Hungaria denne gruppa med full pott, 4 poeng. Larvik HK har 2 poeng, det samme som neste motstander Dinamo Volgograd har, etter at de denne helgen vant 34-28 mot IK Sävehof, som dermed fortsatt er uten poeng.

Anja Edin viste nok en gang at hun er en verdifull tilvekst i Larvik-laget. Hun ble også toppscorer med i alt 7 mål. Nærmest henne kom Linn-Kristin Riegelhuth Koren med 6 mål, Gro Hammerseng med 4, Isabel Blanco med 3 mål og Thea Mørk med 3 mål. Pernille Wibe og Sara Breistøl scoret ett mål hver. 

Min kommentar om kampen: Jeg synes ingen utmerket seg kjempe masse i går, men Linka hadde en god første omgang. Dessverre fortsatte ikke trenden i andre. Anja Edin startet veldig dårlig, hadde en litt bedre periode før pausen. Så ble hun litt avgjørende i andre omgangen, men det ble også flere feil og bom fra henne som ødela litt mot slutten. Allikevel var som hun kanskje en av de bedre i andre omgang. Thea Mørk gjorde en god kamp i går og satte sine sjanser. 

En ting jeg ikke skjønner er at Cecilie Leganger blir stående på banen i 50/55 minutter og Lene Rantala blir sittende på benken. Ja hun hadde noen gode redinger og var ikke så verst... men det keeperbyttet burde kommet mye før. Leganger trenger kamptrening, men det må man sørge for at hun får i andre kamper enn i Mesterligaen. Da får man komme på treninger og være med på Postliga kampene da, du kan ikke gamble på det i Champions League. Lene Rantala kommer inn mot slutten og har et par viktige redninger, spesielt en helt på slutten. Sterkt gjort etter å ha sittet på benken i nesten to kamper på rad. Jeg synes Lene har vært god i sesongstarten (tiltross for litt svakere motstand). 

Den spilleren som ikke hadde dagen i går var Linn Sulland. Det skal sies at hun har noen gode utspill til kant og innspill til linje + en skaffet straffe. Ellers var det en grusom kamp fra hennes side, og det er ikke meninga å være slem. Skjønner virkelig ikke hvorfor Kristina Bille blir sittende på benken en hel kamp! Hun kunne blitt satt på kanten også kunne Linka stå på backplassen, det funket ganske greit på landslaget... 

Jeg synes at Ole Gustav burde ha brukt de som blir sittende lenge på benken. Blant annet Kristina, Tine K og Lene!! 
 

4 kommentarer


tmhh
-22.10.2012 kl:21:56


Å, kjenner jeg savner håndball :( Har spilt i åtte år men måtte slutte grunnet kneskade :)
Larvik (og Norge) - håndball
-22.10.2012 kl:21:56


tmhh: Uff da, det er kjipt :(
Kristina<3
-22.10.2012 kl:22:10


Helt enig med deg, måtte desverre se kampen i dag siden nettet var ute fra kl1800 til i dag tidlig. Vet du bør de som er skadet kommer tilbake :) dette var en kjempe fin blogg og jeg er en fast parser meg leser den hele tiden, det er ikke endar jeg ikke er innom denne kjempe fine bloggen :) bare forsett med denne og aldri legg denne ned for da blir jeg lei meg <3
Larvik (og Norge) - håndball
-22.10.2012 kl:22:14


Kristina: Åja... kjedelig å se kamper dagen etter, hehe.

Vet ikke når de som er skadet kommer tilbake, håper det er snart. Takk for fine ord, hyggelig å høre:)

Skriv en ny kommentar