Seier i Russland

 

Jeg har ikke fått sett kampen pga jobb (kjipt), så det blir klipp og lim fra handball.no!

I sesongens tredje kamp i Champions League, ble det seier med hele 35-24 for Larvik-jentene over russiske Dinamo Volgograd. Anja Edin (bildet) ble toppscorer med åtte fulltreffere.

Før kampen sto det russiske laget og Larvik likt, begge med to seire og et tap, og så langt kan de se ut som om disse to lagene skal kjempe om en av de to plassene for å komme til hovedrunden i Champions League.

Lagene holdt følge fra avkast, og først etter 18 minutters spill kom den første tomålsledelsen. Den var det Larvik som sikret seg. Den økte med et mål til pause og tavlen viste 17-14. Forsvaret var bra, det ga kantene kontringsmuligheter, noe både Thea Mørk og Kristina Bille satte i mål. Men noe bom var det også i de første 30. minuttene.

Så etter hvilen tok Larvik solid grep om kampen. Gjestene scoret og scoret uten at hjemmelaget klarte å få inn en ball bak Cecilie Leganger før det var gått drøyt 11 minutter av omgangen. Da lå Larvik ni mål foran og kampen var i realiteten avgjort. Meget bra målvakt og glitrende forsvarsspill var foranledningen til at Larvik spilte hjemmelaget ut av hallen. Ved siste fløyteblås viste tavlen 35-24 til de norske jentene som dermed sikret andre plass i gruppen og skjøv russerne ned til en tredje plass.

Neste runde spilles kommende helg og da er det Larvik sin tur å ta i mot Dinamo Volgograd. Kampen spilles lørdag 3. november i Arena Larvik. 

---

Kampfakta
Champions League - gruppe C
Dinamo Volgograd - Larvik 24-35 (14-17)

Larviks målscorere: Anja Edin 8, Isabel Blanco 5, Gro Hammerseng 5, Kristina Bille 5, Linn Jørum Sulland 4, Thea Mørk 4, Sara Breistøl 1, Karoline Dyhre Breivang 1, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 1 og Pernille Wibe 1.

//handball.no 


 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar