Er høyaktuell til EM

I dagens VG står det litt om Thorir Hergeirssons tanker rundt EM uttaket som er om kun en uke. 

Anja Edin ble ikke med til Golden League for et par uker siden, men hun kan nå være en kandiat etter at hun har spilt godt i Champions League.  Jeg håper faktisk hun blir med, for jeg synes hun har prestert godt. Mot FTC (for litt over en uke siden) falt hun kanskje litt igjennom, men det gjorde resten av laget også. Tror ingen andre spiller har et så godt blikk inn til linja som det Anja har, samarbeidet mellom henne og Heidi Løke kan bli veldig bra. Hun har fart, har et bra skudd og finter som er veldig bra, i tillegg til at hun har blitt mye bedre i forsvar. Jeg blir absolutt ikke lei meg hvis hun blir med til Serbia i desember :)  ''Edin er høyaktuell for  EM troppen. Hun vil til EM, sier Thorir til VG i dag. 

Sanna Solberg og Ida Bjørndalen er også aktuelle til en EM tropp, ingen av disse var med på Golden League heller.  Det blir jo spennende å se hvem som blir tatt ut om ei uke. Hvis jeg skal tippe på hvem som blir med så sier jeg disse: 

Keepere: 

Katrine Lunde Haraldsen
- Jeg vil ikke si at hun er Norges soleklare 1.valg lengere, men hun har en sikker plass i troppen. 
Kari Aalvik Grimsbø - Spilte et fantastisk OL og kom på All Star Team. Har virkelig gitt Katrine en kamp om plassen. 

Kari Aalvik Grimsbø Katrine Lunde Haraldsen

Kantspillere:
Camilla Herrem - Norges soleklare ener på venstrekanten nå som Kari Mette Johansen har gitt seg. 
Linn Gossè - Veien har vært lang og mange har ment at hun skulle inn tidligere. Da KMJ takket for seg åpnet dørene for denne jenta.Hun spilte bra i Golden League (av det jeg så), og jeg synes hun fortjener er mesterskapsplass. 
Linn-Kristin Riegelhuth Koren - Var Norges beste utespiller under OL med 79 % i skuddutelling. Er førstevalget på høyrekanten. Har hatt en god sesong for Larvik så langt (- noen få svake kamper!) 
Maja Jakobsen - Synes hun har hatt noen gode kamper i det siste, av det jeg har sett. Hun kan brukes som både kant og back! 

Camilla Herrem  Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Bakspillere
Anja Edin - Har sagt det jeg mener om henne. 
Kristine Lunde-Borgersen - Har vært skadet etter Golden League, og har ikke fått bevist så mye. Allikevel er Kikki bankers. 
Linn Jørum Sulland - Tror hun er bankers, selv om hun ikke har imponert den siste tiden. 
Tonje Nøstvold - Kan ikke si at hun har overbevist, men hun er vel bankers i en EM tropp. 
Ida Alstad - Har hatt en god sesong, har scoret 45 mål 6 kamper. Bankers! 
Karoline Dyhre Breivang - Bankers. Har hatt en grei sesong for Larvik, men spiller mest forsvar nå som Gro er tilbake. 
Karoline Næss - Har vært reserve i de siste to mesterskapene, og jeg tror hun kan kapre en plass nå. 

Kristine Lunde-Borgersen Ida Alstad

Strekspillere: 
Marit Malm Frafjord - Slet med motivasjoen og har en skulder som har kranglet litt. Hun er allikevel på vei tilbake og bankers i en EM tropp. 
Heidi Løke - Bankers. Trenger jeg å si mer? 

Marit Malm Frafjord Heidi Løke

Jeg har kun skrevet opp 15. stykker fordi jeg er litt usikker på den siste plassen, det er 16 stykker som skal med til Serbia.  tillegg kan det hende noen av disse går ut til fordel for andre, men det er disse jeg tror blir med til EM.  Det snakkes om at Ida Bjørndalen burde få en plass, da har jeg et lite håp om at Tonje kanskje blir vraket. Har ingenting i mot Tonje altså, men synes ikke hun har overbevist til å fortjene en plass i troppen. Når hun først treffer så gjør hun det bra, men i OL var det svakt. Kom inn å gjorde det bra i finalen, og har flere gode assist til strek. Skuddmessig har det vært svakt etter min mening. Ellers så kan jo Sanna Solberg kapre en plass. Enten så blir hun med som den 3. venstrekanten eller så er det en hard kamp mellom henne og Linn Gosse. Førstenevnte har en fordel med at hun er et par hakk bedre bakover. Stine Bredal Oftedal ble vraket til OL og har hatt en birolle i både EM og VM. Er litt usikker på henne nå som Anja Edin har gjort det så bra. Mari Molid, gjelder egentlig det samme for henne. Tror sjansene er små for at hun blir med til EM. Tror det er lite sannsynlig at Thorir tar med tre keepere, men han burde kanskje gjøre det!? Silje Solberg hadde hatt godt av litt mesterskapserfaring med seniorene. Hvis det er sånn at Marit Malm Frafjord ikke blir klar til EM, så tror jeg plassen går til June Andenæs. Allikevel håper jeg at kanskje Isabel Blanco får den plassen. Kamila Sundmoen gjorde det bra den første Golden League kampen, men måtte ut med skade. Kan kanskje klare å bli skadefri før EM, men det er litt usikkert.  Som dere ser er det mange muligheter her og noen må derfor bli skuffet.... Det blir spennende å se hva som skjer om ei uke :) 

Både Gøril Snorroeggen og Amanda Kurtovic er ute med skade. Det er liten sjanse for at Gøril blir med i troppen! 

> Hva tror du? Vil du ha Anja med til EM? 
> Hvem tror du blir med i en EM tropp? 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar