Koselige nyheter.

Nå har vi fått noen hygglige nyheter, Kari Aalvik Grimsbø og ektemannen venter barn. Dette står skrevet på handball.no

Pressemelding, 1.11.2012: Kari og ektemannen Håvard, venter sitt første barn, og termin er i overgangen mai/juni neste år. Dermed er målvakten uaktuell for EM i Serbia for Håndballjentene.

 - Vi gleder oss og er spente på det som venter oss framover. Selv om det er fortsatt lenge igjen til fødselen, gjør EM-uttaket kommende tirsdag at det er greit å offentliggjøre dette nå, sier Kari.

Hun forteller at håndballkarrierens store mål var OL i London.
- Det har vært hovedfokus i de fire årene som har gått etter OL i Beijing. Vi hadde ikke lagt planer lenger enn til OL og inneværende sesong i Team Esbjerg. Ønsket om å få barn har vært der lenge, men alt til sin tid og tidspunktet kunne ikke vært bedre enn nå, forteller hun.

Satser videre
Målvakten forteller at hun og mannen tok opp ny status etter London og brukte ikke så mye tid på å enes om å satse videre frem mot OL i Rio 2016.
- Jeg føler jeg stadig har mulighet til å utvikle meg som keeper og er ikke ferdig med håndball. OL i London var en stor opplevelse som ga motivasjon for videre satsing. Og få barn vil gi enda mer motivasjon og samtidig mulighet til å forlenge håndballkarrieren noen år til, tror den sympatiske trønderjenta.

Kari Aalvik Grimsbø trives godt i Esbjerg og har nylig signert tre nye år med Team Esbjerg med kontraktsutløp sommeren 2016. Både klubben og landslaget ble informert tidlig om graviditeten for å få anledning til å ta nødvendige grep for det kommende året. 

Landslagsledelsen Thorir Hergeirsson, Mia Hermansson Högdahl og Mats Olsson er glade på Kari sine vegne, og var forbedredt på at en slik nyhet kunne komme.
- Det er godt å vite at hun ønsker å satse videre. I OL viste hun at hun er i gruppen av verdens beste målvakter, så vi synes det er gode signaler at hun planlegger å fortsette håndballkarrieren, sier Thorir Hergeirsson.

Samtidig påpeker landlagssjefen at Karis fravær i det kommende EM i Serbia kan åpne muligheten for at Silje Solberg allerede i år debuterer i et mesterskap.

Kari Aalvik Grimsbø debuterte for Norge 28.09.2005 og har spilt 107 landskamper. Hun kom på All Star Team i OL i London i sommer. 

 


GRATULERER SÅ MYE KARI! Ulempen er jo at OLs beste målvakt ikke blir med til EM i Serbia, men dette åpner for at Silje Solberg kan få sin debut. Vi får se :) 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar