Larvik - Levanger

Larvik ga Levanger en solid trykk da de var på besøk i Arena Larvik i går kveld. Det var det ikke mulig å tippe etter ca. 23 minutter på stillingen 9-6.

 

Larvik startet kjøret med snaut syv minutter igjen av første omgang. De minuttene vant Larvik 7-2 og kunne med det gå til pause med en åttemåls ledelse- 16-8.
Andre omgang bød på mye god håndball fra hjemmelagets side, i alle faser av spillet. Levangers Martine Bentzen og Mari Molid var friske på kassa, men etter hvert falt uttellingsprosenten kraftig- det ga Larvik mange sjanser til å løpe etter i kontra. Det er sjelden godt nytt for motstanderen.
Larvik økte forspranget jevnt og trutt, noe som til slutt ga en seiersmargin på 17 mål.
Larvik startet med Tonje Larsen i midtforsvaret, sammen med Pernille Wibe. Sammen med resten av gjengen gjorde de en god første omgang forsvarsmessig.
Nevnte Wibe fikk rikelig med spilletid i kveld, noe hun takket for med godt spill i begge ender av banen.
Linn-Kristine Riegelhuth ble kampens toppscorer med 8 mål. Nærmest fulgte Karoline Dyhre Breivang med 6 mål. Hun ble også kåret til kampens beste spiller av en jury i hallen.

Neste oppgave for Larvik er den viktige kampen mot Dinamo Volgograd i Champions League. Kampen spilles førstkommende lørdag kl. 1745 i Arena Larvik.

Bilde og tekst hentet fra larvikhk.no :)

Min kommentar om kampen:  Linn-Kristin blir toppscorer og får prøve seg som back i slutten av 2.omgang. Dette funker veldig bra, de fem siste Larvik målene var det Linka som satt inn. Hun fikk full utteling fra backen, men hadde to små¨bom ellers.  Pernille Wibe fikk spille en del, og hun spilte bra. Hun sørget for 4 mål og flere skaffede straffer. Karoline Dyhre Breivang ble fortjent banens beste i går, etter en god jobb bakover. I tillegg var hun en av de bedre fremover, det ble 6 mål på henne i kampen. Lene Rantala sto godt bakover igjen og hadde flere fine redninger. Kantene ble lite brukt i etablert angrep, men Kristina Bille (2 mål) og Sara (1) fikk løpt et par kontringer. Gro Hammerseng og Anja Edin spilte også bra fremover og bakover. Dronninga (aka Tonje) var tilbake i forsvar og det vi så var bra. Godt å ha henne tilbake :) Linn Sulland fikk 5 mål og hadde noen gode innspill til strek, allikvel blir det for dårlig utteling på henne. Hadde vel over 7/8 bom tror jeg i går!! 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar