Seier i Oslo!

Larvik vant som ventet kveldens kamp mot Oppsal med god margin, og topper Postenligaen med full pott når ligaen tar en pause til etter nyttår. Linn-Kristin Riegelhuth Koren nådde en ny milepel i kveld når hun rundet 2500 mål for klubben med sitt syvende mål for kvelden- totalt endte hun med åtte.

 
Larvikhk.no

Oppsal åpnet kampen best og gikk rett opp i 3-0, etter blant annet ha åpnet kampen med en lekker flyger levert av lagets stjerne Izabel Duda.
Larvik samlet seg etterhvert og fra 4-4 og ut kampen hadde laget kontroll på sine motstandere, selv om det aldri ble noen festforestilling.

Debutantscoring
Et artig poeng fra kampen var at kveldens Larvik-debutant venstrekant Sofie Heide Lund fikk sin første scoring i Postenligaen.
Hun kom på banen når det gjenstod ca. 10 minutter og brukte ikke lange tiden på å feie en ball over hodet på Oppsals målvakt.
I Larviks påfølgende time out ble hun feiret ved å bli kastet i været av sine lagvenninner.

Fornøyd trener
Larviks trener Ole Gustav Gjekstad var sånn  fornøyd med kampen, særlig med tanke på hvor tett kampprogrammet har vært de siste 4- 5 ukene..

-Vi kan ikke regne med topp prestasjoner hver onsdag og søndag. Dette ble en ren arbeidsseier. Nå skal vi sette oss opp til en topp match mot Sävehof på søndag.
Ellers må jeg jo få trekke frem debutantscoringen til Sofie. Den var det klasse over.

-Vi har noen målsettinger vi forholder oss til når sesongen starter og frem til mesterskapspausen, så langt kan vi krysse av et på et par av de.
Vi skulle være ubeseiret i serien og klare for Hovedrunden i Champions League. Nå gjenstår kampen om å komme til Cupfinalen.
I tillegg går vi selvfølgelig etter gruppeseieren i Champions League gruppen vår.

(Hentet fra: larvikhk.no) 

Du finner målscorere i kampen HER

Min kommentar: Larvik startet dårlig og lå bak 4-1. Deretter hentet de seg opp, men det var jevnt i store deler av andre omgang. Det glapp litt enkelt i forsvar og Duda fikk skyte mye. De satt frimerke på henne, og det hjalp litt.  Linka spilte veldig bra i dagens kamp, sto godt i forsvar, snappet noen baller og scoret 8 mål 9 skudd. Hun har nå scoret 2501 mål for Larvik HK, det står det respekt av!! 
Ellers synes jeg Linn Sulland gjorde det bra, Anja og Gro spilte helt greit (ble noen bom på klare sjanser) og Lene Rantala sto godt i målet. Morro at Sofie Heide Lund fikk sin debut og i tillegg mål etter en fin pasning fra Anja. Sofie hadde en veldig god spenst altså, hehe. Sara Breistøl hadde også en god dag på venstre kanten, mens Pernille Wibe sto godt på streken.

Kristina Bille og Thea Mørk hadde ikke helt dagen i dag, desverre. Regner med at de er tilbake på søndag :) 
Jeg har tatt bilder fra kampen, men de kommer ikke før i morgen/fredag!! 

2 kommentarer


Guro
-13.11.2012 kl:17:00


Er det deg?
Larvik (og Norge) - håndball
-13.11.2012 kl:19:55


Guro: Deg hvem?

Skriv en ny kommentar