Spektrum neste....

Som dere sikkert fikk med dere i går (sorry for at jeg er treg) så ble det en enkel seier over Byåsen for Larvik i går. Kampen var egentlig ikke spennende i det hele tatt og Byåsen scoret kun 8 mål før pause. Larvik hadde da satt inn 18 baller. Dehadde kun bommet på 8 mål før hvilen, det sier sitt. Larvik slet litt i forsvar de første 10 minuttene men etterhvert kom Tonje, Gro, Karo og Isabel i gang og tettet igjen. De gjorde det også lettere for Cecilie. 
Andre omgangen ble en transportetappe, og det ble en 33-20 seier. Ble litt mye bom og sluvring på slutten, og Byåsen fikk pyntet litt på resualtatet. Ida Alstad var vel en av de bedre på Byåsen, selv om det ble noen bom. Ellers var ikke Camilla Herrem helt i slag, Tonje Nøstvold gjorde heller ikke en så god match.  For Larvik styrte Karoline Breivang spillet fremover og hun var også bra bakover, Cecilie Leganger sto godt i mål, Linn Jørum Sulladn hadde en god match og det samme med Thea og Sara på venstrekanten. Gro Hammerseng sto også godt bakover og fikk satt inn tre mål. Resten spilte helt greit egentlig!! 

 

Stabæk vant 24-19 over Flint og er dermed motstander for Larvik i Spektrum 30.desember :) Det vil si at det er en reprise fra fjoråretskamp!!  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar