Møt opp på kamp!!

Norge spiller gruppefinale i Champions League i morgen, mot FTC. De trenger all støtte de kan få for dette er en viktig kamp. Larvik er videre i CL uansett, men det er en STOR fordel å være nummer 1 gruppa. Du kan også vinne Justin Bieber billetter og solbriller fra Krogh Optikk. 

Larvik må ha en seier for å vinne gruppa, dette er variantene for at de skal klare det: 
1.
Vinne med minium 5 mål
2. Vinne med 4, men da må ikke FTC score mer enn 23 mål. 
3. Vinne 28-24, det samme resultatet som var i Ungarn.  Da går Larvik videre med bedre total målforskjell. 
(info: larvikhk.no)

Dette sier Ole Gustav på larvikhk.no:

Larviks hovedtrener Ole Gustav Gjekstad er fult klar over forutsetningene, men er ikke like opptatt av tallene før kampen.

-Vi vet hva som gjelder, men vi kan ikke tenke noe særlig på det før kamp. Det viktigste for oss blir å levere en god prestasjon. Gjør vi det, vinner vi med det antallet mål vi trenger.  Vi var langt unna vårt beste i Ungarn, nå synes jeg det ser mye bedre ut. Tall og stilling får vi konsentrere oss om når kampen nærmer seg slutten.

-Offensivt var vi veldig bra mot Byåsen på onsdag. Dersom vi kan være like pågående i den delen av spillet på lørdag blir det bra.  Men vi skal huske at vi møter et bedre lag i denne kampen.

-I tillegg må vi også være tette bakover. Vi ønsker oss en kamp i høyt tempo hvor vi får mange kontringsmuligheter. I Ungarn var vi litt slappe i klypene bakover. Det skal vi definitivt ikke være i morgen. 


Disse tre jentene og Larvik HK trenger støtte i morgen. KOM PÅ KAMP :D 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar