Disse skal være eksperter for TV2:

Kjersti Grini blir ikke å se på skjermen i Serbia, det er Randi Gustad som har fått den jobben denne gangen. Under EM 2010 var de to damene eksperter sammen, Kjersti fikk jobben alene i fjor siden Randi nettopp hadde fått barn.  

''Det er selvfølgelig ikke noe gøy å  bli byttet ut. Ikke noe stas. Men jeg har aldri tatt jobben i TV2 for gitt. Så det er ingen grunn til å være sjokkerte og vonbroten, sier Grini til VG.

Det var ''close race'', men vi falt ned på Randi. Hun er bedre enn Kjersti pr.nå.Slik ble vårtlaguttak. Vi mener Randi Gustad har bedre inntak i landslagets spillergruppe og det er viktig for oss. Hun har vist en rivende uvikling på TV2 sport i høst. Samtidig viste hun som studioekspert under OL  i London  at hun har tilstrekkelig avstand og kan komme med tøff kritikk når det trengs, sier redaksjonssjefen

Kjersti sier dette om saken til VG: Hun er dyktig og treffer bredt. Det kan jo hende at folk er blitt lei av trynet mitt også. Men jeg synes ekspertjobben har vært spennende og interessant. Nå får jeg heller gi uttrykk for ting i andre medier eller på facebook 

TV 2 vil vise alle de 47 EM-kampene i håndball på hovedkanalene, Zebra, Sport og Sumo. Dette er ekspertene: 

Alle kampene i Norges gruppe: Bent Svele
Utvalgte kamper i andre grupper: Ole Gustav Gjekstad (Larvik trener)
I studio på arenaen: Randi Gustad og Frode Scheie
God Morgen Norge: Kari Mette Johansen 
Livechat under Norges kamper: Amanda Kurtovic :D 

 (VG 16.11.2012


Kari Mette Johansen ga seg på landslaget etter OL, men blir å se på ''God Morgen Norge''.
Tidligere Larvik spiller Amanda Kurtovic må stå over pga skade, men skal livechatte under Norges kamper. Slik Nora Mørk gjorde under VM i fjor.
Linn-Kristin R. Koren har fått en plass i troppen og skal bidra til nok et gull (håper vi ihvertfall!).  

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar