Gjensyn med Heidi Løke og co.

Gruppene til hovedrunden i Champions League er trukket, her der dem: 

Gruppe 1:
Larvik 
Randers
Gyør
Buducnost 

Gruppe 2: 
Zvezda Zvenigorod
Oltchim Valcea
Krim
FTC

Larvik har havnet i en tøff gruppe, men kampene må vinnes uansett. De slipper å møte Gyør og Buducnost i en eventuell semifinale, og de må jo slå dem uansett hvis de skal få gullet til slutt. Da er det like greit å møte dem nå. Jeg tror at Larvik har gode muligheter til å gå videre, hvis det klaffer bra. Larvik tapte semifinalen mot Buducnost i fjor, og  bortekampen var ikke noe bra i det hele tatt. Gro Hammerseng var ikke med da, og Larvik har siden den gang forsterket troppen sin. Vi får håpe at flere av de som er skadet kommer tilbake etter jul. De slo jo Buducnost i semifinalen i 2011, og de har også vunnet over Gyør. Mot Heidi Løke, Katrine Lunde Haraldsen og co har det også vært  oppturer og nedturer, de tapte hjemmekampen i 2011 og vant bortekampen. Det var omvendt i forrige sesong da de tapte borte og måtte vinne hjemme for å gå videre. Det gjorde de og da spilte de veldig bra. Det er ingen umulighet å gå videre, men som sagt da må alt klaffe. Jeg gleder meg til hovedrunden!! 


Heidi og Gro er gode venner og vant CL pokalen sammen i 2011. Nå skal de møte hverandre i hovedrunden i Champions League!! 

Hjemmekampene til Larvik spilles på følgende datoer: 
2/3. februar: Larvik - Randers (Pga MGP i Arena Larvik blir denne kampen mest sannsynlig spilt 26.januar).
16/17. februar: Larvik - Buducnost
16/17.mars: Larvik - Gyør

Bortekampene: 
9/10.februar: Buducnost - Larvik
2/3.mars: Gyør - Larvik 
9/10. mars; Randers - Larvik 

Ellers har Byåsen kamper mot Leipzig i cupwinnercupen (4.runde) og Stabæk trakk Issy Paris. I EHF cupen møter Tertnes laget HAC (aner ikke hvor de er fra). 
 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar