Friskemelder seg selv + siste nytt

I forrige innlegg skrev jeg at Marit var usikker til EM, men nå sier hun at hun frisker seg selv. Det er jo godt nytt :) Du kan se video fra pressetreffet HER

Ellers er det litt intervjuer med Linn Gossé, du kan lese dem HER, HER og HER. Jeg må innrømme at jeg gleder meg til å se Linn i EM, synes hun fortjente denne plassen i troppen. Nå blir det spennende å se hvordan hun gjør det i debutmesterskapet sitt for Norge. 

Sponsor Insight har spurt folket hvilket lag som er mest populært, der fikk håndballjentene (sammen med skijentene) 5,9 poeng av 7 mulige. Det er jo ganske bra!! 

Ellers har det blitt snakket om hvor Heidi Løke skal spille neste sesong, for Larvik har gitt et bud til henne. Det som kom opp i dag var at landslagskaptein Marit Malm Frafjord også har fått et tilbud fra den populære klubben. Bare en av de kan i følge Ole Gustav Gjekstad få plass på laget, så vi får se hva de velger. Jeg tror kanskje også Byåsen fort kan komme opp med et tilbud (vet ikke hvor lenge strekspillerne der har kontrakter..) og da kan jo fort Marit si ja til dem. Det jeg tenker er at Pernille Wibe og Mie Sophie Sando kan begynne å lete etter en ny klubb hvis en av disse kommer inn i troppen. Ikke fordi jeg synes de skal det, men skal de få spilletid så er nok det lureste å bytte klubb. Jeg synes personlig at Isabel burde bli i klubben, men det diskuteres også litt på vgd.no blant annet at hun kanskje ikke er så keen på å være et andrevalg. I tillegg er hun 34 år, så man vet jo aldri hvor lenge det er aktuelt å spille håndball. Som sagt så håper jeg hun blir i Larvik HK, for hun har blitt en av mine favoritter de siste årene. Synes hun er en fantastisk spiller og en fighter!!! 
Gro vil ihvertfall ha Heidi Løke tilbake i gamleklubben, les mer HER. Les litt om Heidi/Marit situasjonen HER


Du kan se bilder fra dagens pressetreff HER.  Sånn da har jeg gått igjennom de viktigste sakene i dag tror jeg, kommer med mer etterhvert. HUSK NORGE - DANMARK KLOKKEN 19-15 I MORGEN PÅ SUMO OG TV2 ZEBRA!

//dagbladet..no


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar