MATCHDAY!

Norge- Danmark. I dag er det tid for revansje etter tapet i Golden League i oktober.

Kristine Lunde-Borgersen og Marit Malm Frafjord er tilbake etter skade, Linn Gosse får spille på hjemmebane, Anja Edin gjør comeback ette to år ute i landslags''kulden'', Karoline Dyhre Breivang spiller sin 257.kamp, Linka R. Koren kan score sitt 810.mål i sin 215.landskamp, Katrine Lunde Haraldsen har funnet tilbake formen, Stine Bredal Oftedal er tilbake etter OL vrakingen, Maja Joakobsen, Silje Solberg og Ida Bjørndalen får endelig være med i oppkjøringen til et mesterskap, Karoline Næss er ikke lengre en resever, Heidi Løke skal fighte på streken som vanlig, Ida Alstad og Linn Sulland skal banke ballen i mål fra bakspillerposisjon, Camilla Herrem skal bruke farten sin og kanskje sette inn en trickball eller to. 

Kari Mette Johansen er ikke med i forberedelsene og det er første gang siden 2004(!!). Hun har takket for seg på landslaget etter åtte år. Kari Aalvik Grimsbø må stå over på grunn av graviditet og det er første gang siden 2006. Vi mangler også Amanda Kurtovic og Gøril Snorroeggen fra OL troppen, de må stå over pågrunn av skade. Gøril gjorde comeback under VM i fjor etter tre år med skade, og er dessverre tilbake på sidelinjen. Tonje Nøstvold ble vraket etter ni mesterskap og må se mesterskapet hjemmefra. Tonje Larsen og Gro Hammerseng er heller ikke å se i troppen, to år etter EM på hjemmebane. Ingen av disse har vært med siden da, og de andre jentene har vist at de klarer seg uten disse to. Nora Mørk debuterte for tor å siden, men har slitt med skader siden 2011 dessverre. 

Sånn er det i håndballverden, spillere kommer og går.  Det blir en spennende helg ihvertfall og  jeg gleder meg til å se de jentene i aksjon denne helgen. DU KAN SE KAMPEN FRA 19.00 PÅ TV2 ZEBRA OG SUMO I KVELD!!! Eller du kan få oppdateringer fra kampen HERDisse jentene har vært med på mye, sist alle disse fem spilte sammen var i EM på hjemmebane i 2010. Nå er det bare Karo og Katrine som er med i troppen. 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar