Stem på Håndballjentene

Du kan nå stemme på årets navn, og Håndballjentene er med i avstemningen.   Du kan stemme HER, og de trenger alle stemmer de kan få. Jeg tror du kan stemme hver dag, så håper alle gjør det :) 

Etter en dårlig start i OL så kom de seg og hadde en fantastisk snuoperasjon da det gjaldt som mest. De lå under 13-9, i kvartfinalen mot Brasil, men hentet seg inn igjen og vant tilslutt 21-19.  Etter det så de seg ikke tilbake, slo Sør-Korea i semifinalen og tilslutt Montenegro i finalen.  

2 kommentarer


slagelse
-29.11.2012 kl:04:06


Stort sett stemmer jeg på håndballjentene i disse kåringene. Men denne gangen lot jeg min stemme gå til Norges største svømmer igjennom tidene, Alexander Dale Oen. Hans prestasjoner for Norge er fantastiske og svømming er en steinhard idrett. Jeg syns det er helt tragisk at Dale Oen gikk bort i så ung alder. Så jeg ville vise han en siste gest. Håndballjentene kan få min stemme ved en senere anledning.
Larvik (og Norge) - håndball
-29.11.2012 kl:19:01


slagelse: Jeg ser den, og jeg skjønner deg veldig godt. Jeg fulgte ikke så mye med på han og hadde bare hørt om han da han døde. Men som du sier så var det helt tragisk at han gikk bort så tidlig. Han fortjener mange stemmer!!

Skriv en ny kommentar