Møbelringen cup 2012 OPPSUMMERING

Pågrunn av litt nett mangel og liten tid så kommer dette innlegget litt sent, men det får går. Jentene avsluttet med et 22-23 tap for Frankrike og havnet på en 3.plass. Det er vel en stund siden Norge har hatt en så dårlig oppkjøring, men det er på tirsdag det gjelder. 

Kampen mot Frankrike var vel den beste kampen for Nroge bakover, til pause sto det 14-9. De var sterke bakover og fikk løpt inn noen kontringer, Katrine sto også godt bakover. Linka var Norges beste før hvilen, det var godt å se henne så treffsikker igjen. Etter hvilen begynte det å kladde veldig både forover og bakover, og plutselig var Frankrike ajour. Det jevnet seg litt ut, men Frankrike trakk det lengste strået og vant med et knepet mål. Tiltross for tap så var dette en opptur bakover i banen, men det var som sagt fremover det kladdet mest. Norge scoret 27 og 30 mål mot Danmark og Sverige, mens de i denne kampen var nede i 22. MEN mot Danmark slapp de inn 31 mål, mot Sverige 28 og de gikk ned til 23 mot en av de beste lagene i Europa. Katrine Lunde ble kåret til banens beste! 

Som sagt, så ser vi en stigning i løpet av de tre kampene og det er det som er viktig. Dette er kun trening og jentene må trene på å spille sammen. Det jeg synes er veldig merkelig er at enkelte spillere ikke får prøve seg omtrent i det hele tatt. De ''gamle'' og rutinerte får jo selvfølgelig mest ansvar i selve mesterskapet, det sier seg selv. Allikevel så trenger de nye spillerne kamptrening de også. Maja Jakobsen, Anja Edin og Linn Gosse fikk ok med spilletid. Stine Bredal Oftedal der i mot fikk spille de siste fire minuttene mot Frankrike, Karoline Næss fikk heller ikke så mye tid på banen. Når de ikke får prøve seg i en treningsturnering engang så sier det seg selv hvordan det blir i Serbia. Det samme gjelder vel også Silje Solberg som fikk komme inn på et par straffer og som fikk være på banen under fire angrep mot Sverige. Greit at Katrine Lunde skal dra lasset i EM, men det hadde vært greit om Silje hadde fått litt  merkamptrening? Jeg synes Thorir kunne byttet på spillerne mer enn det han gjorde!! Det er viktigere at alle får prøvd seg og kommet litt inn i det før selve mesterskapet enn at de vinner kampene. Hva skjer om de andre spillerne ikke har dagen? Da hadde det kanskje vært greit at innbytterne har fått litt matchtrening og at de er litt trygge på banen. Jeg tviler vel egentlig på at noen av de er utrygge, men dere skjønner hva jeg mener! (?). Det er forskjell på å matche seg på vanlige treninger enn mot andre land. Det er ingen som forventer at disse innbytterne skal snu det for Norge hvis det går litt trått, men uansett. Treningskampene er til for å trene, det er vel egentlig samme om de vinner da. Bare de vinner når det gjelde!! 

Linn Jørum Sulland ble toppscorer for Norge med 13 mål
Linka satte inn 11, mens Heidi Løke og Ida Alstad begge scoret 11. 

Linka og Heidi kom inn på All star team sammen med Sandra Toft (Danmark), Line Jørgensen (Danmark), Isabelle Gullden (Svergie), Kristina Kristiansen (Danmark) og Pause Baudoin (Frankrike)
 

Én kommentar


Kristina<3
-30.11.2012 kl:10:44


Alle burde se på glolden gold i kveld for Linn Kristin riegelhuth koren kommer :) noen som gleder seg eller :)<3

Skriv en ny kommentar