SEIER SEIER SEIER!

Åpningskampen er unnagjort og Norge sleit seg til en seier. 1.omgangen var bra, både fremover og bakover. Katrine Lunde Haraldsen sto godt mellom stengene, Linn Sulland banket inn mål fra distanse og hadde flere assist til strek. Marit scoret mål, mens Heidi skaffet flere straffer! Ida Alstad var også heit på kassa. Dessverre slapp Ida og Linn seg litt ned mot slutten av 1.omgang. Linn-Kristin Riegelhuth Koren var sikker fra sin kant og fra straffemerket. Hun hadde en liten bom før pause, ballen gikk i begge stengene og ut.  Linka og Katrine var de beste før hvilen, og Norge ledet 17-12

Etter hvilen snudde kampen, og Serbia henter seg inn igjen. Mye bom, uheldige med stanga og feil valg gjorde at det plutselig sto 25-25. Anja Edin kom inn i 2.omgang, og gjorde mye bra. Det ble fire mål og noen gode innspill til Heidi Løke. Linn Sulland var en skygge av seg selv og bidra ikke med så mye positivt. Katrine sto greit, men hadde heldigvis noen gode redninger mot slutten. Det sto 27-26 et halvt minutt før slutt, og da tok Linka ansvar. Etter en god pasning fra Karo fikk hun ballen i mål, hennes 8. i kampen. 

Børsen: 
Katrine 6 -  Redningprosent på 32 %. Slipper inn noen enkle skudd, men hun har noen fine matchvinnende redninger!!  
Ida Alstad 7 - 4 mål på 5 forsøk, gjør en god kamp. Får rødt kort!
Heidi Løke 6 - Skaffer masse straffer og scorer noen mål selv. Bommer på noen klare sjanser. 
Karoline 5 - 1 mål på 4 forsøk, ikke helt Karo sin kamp. Har den avgjørende assist til Linka 30 sek før slutt. 
Kristine 4 - 3 bom og 4 feil fremover, men spiller bra bakover. Har også flere assist. 
Anja Edin 6 - Kommer inn og gjør mye bra. Har noen fine mål og fine innspill til strek. 
Marit Malm Frafjord 6 - Vi så ikke så mye til henne, scoret et mål og står bra bakover. 
Linn Jørum Sulland 3   Starter bra, men så snur det helt. Ikke Sullands kamp. 
Linn-Kristin Riegelhuth 9 BANENS BESTE  - 8 mål og er en matcvinner i dag.  
Camilla Herrem  - Straffebommen trekker mye ned, du gjør ikke sånt når du kun leder med 2 mål. Ikke helt Camillas dag fra kanten i dag fremover, men står opp i forsvar. 

 > Hva synes du om kampen


 

11 kommentarer


Amalie Abrahamsen Vik
-04.12.2012 kl:23:00


Det var en spennende kamp!
-04.12.2012 kl:23:33


Ikke heeelt enig med deg på børsen idag.. Katrine hadde noen syke redninger, og har mye av æren for at vi faktisk klarte å dra det i land. Syns hun fortjener mer en 6, med tanke på at Ida Alstad fikk 7. Ja, hun fikk inn noen fine mål på begynnelsen der, og hun turte å ta duellene i forsvar. Problemet var jo at hun kom alt for mye på etterskudd, noe som jo var årsaken til alle utvisningene.
Larvik (og Norge) - håndball
-04.12.2012 kl:23:52


Anonym: Nja, alle utvisningene var ikke helt riktige synes jeg da... Katrine sto en grei kamp, det ble en redningsprosent på 32 (noe som er ok, ikke mer). Kunne fått mindre i dag, men som du sier så hadde hun noen gode matcvinner redninger. Allikvel synes jeg ikke det er i verdensklasse i dag. Katrine er en fantastisk keeper, men hun kan bedre :)
-05.12.2012 kl:15:02


Joo.. godt poeng!
slagelse
-05.12.2012 kl:16:45


Katrine Lunde: 6. Hun kunne reddet flere skudd, men allikevel er hun Norges viktigste spiller og avgjør kampen mot slutten.

Riegelhuth: 8. BB. Stabilt god gjennom hele kampen, snapper flere utspill og er sikker i skuddøyeblikkene.

Breivang: 5. Ble rundlurt to ganger i sin forsvarsposisjon, men ellers en fantastisk bauta i forsvaret. Hun stopper mange gjennombrudd. Itillegg er hun en sikker playmaker som styrer spillet trygt. Bommene hennes trekker ned karakeren, men hun skal ha æren for den siste og avgjørende scoringen til Riegelhuth.

Anja Edin: 5. Oppskrytt spiller. Hun gjør noen fine aksjoner som tar karakteren opp. Hun er aggressiv mot målet, har noen nydelige mål og et fantastisk innspill til Løke. Men hun gjør også noen veldig unødvendige feil som en lite planlagt piruett og et slurvete utspill til Herrem som ender i tapt ball. Edin er ikke en spiller som skal spille avgjørende minutter for Norge. Men 5 kan hun få for noen fine prestasjoner i dag.

Heidi Løke: 6. Solid jobb på linja. Viser hvorfor hun skal være 1. valget vårt på linja i angrepet. Hun setter sterke sperrer og får tak i alt av innspill. Kunne satt flere skudd, men er allikevel solid. Skaffer Norge et hav av straffekast og utvisninger i bøtter til motstanderen. Verdens beste strekspiller. Mer er det ikke å si.

Kristine Lunde: 4. Jeg er ikke kjempefornøyd med hennes prestasjoner, men hun skaper trygghet med sin rutine. Hun skaper ro i det siste angrepet sammen med Breivang hvor vi får den matchvinnende scoringen. Er også krigersk i forsvaret. Kunne vært mye mer nøyaktig i skuddavleveringen.

Herrem: 4. Rar straffe. Men hun skal ha for selvtilliten på flere av skuddene fra kant. Kan bedre endog.

Frafjord: 5. Leser motstandernes angrep fint i forsvaret. Men hun presterer ikke godt nok i angrepet. Lider litt under at Heidi Løke er verdens beste strekspiller i angrep, så hun får ut sitt eget potensiale. Men idrett er ikke sosialt, så man bruker de beste der de er best.

Sulland: 2. Dagens store skuffelse. Hvorfor får hun spille hele kampen? Fine skudd i 1. omgang, for så å være på bærtur hele 2. omgang. Sulland har bare skuddet å leve av, og når det ikke fungerer bytter man normalt sett. Karakteren blir trukket opp siden det var ok i 1. omgang.

Bjørndalen. Bedømmes ikke med karakter. Men hun kunne fått mer enn et minutt. Hun rakk et stolpeskudd før hun ble tatt av igjen. Her ser vi at Thorir "elsker" Sulland når hun får bomme på et hav av skudd mens Bjørndalen ikke får lov til å bomme i det hele tatt. Dette er favorisering fra øverste hylle. Skjerpings, Thorir.

Alstad: 7. Gjør en veldig god kamp. Vi har fått en ny skytter ute på venstre backen. På tide, siden vi ikke har hatt noen reell skuddtrussel der siden Kjersti Grini herjet på landslaget. Godt plasserte skudd, fin spilleforståelse og er en god forsvarspiller. Viser det til gangs i dag.
Larvik (og Norge) - håndball
-05.12.2012 kl:17:04


slagelse: Veldig god oppsummering. Satt faktisk å tenkte på Kikki sine prestasjoner tidligere i dag og er egentlig enig i at hun fortjener bedre en 2 (som jeg ga henne). Hun sto bra bakover og hadde flere assist. Men hun kan mye bedre!!

Enig når det gjelder Bjørndalen.

Jeg har kanskje litt streng med disse veteranene, men det er fordi jeg vet at de kan bedre. Derfor er det lettere å være strengere med dem og det er lettere å se hvor mange bom dem har fremover. man glemmer litt den forsvarsjobbing ++.
kine
-05.12.2012 kl:17:23


ikke helt enig der. syns katrine sto veldig bra :)
Larvik (og Norge) - håndball
-05.12.2012 kl:17:48


kine: Hun sto ikke dårlig, men hun kan bedre :) Men det er lov å være uenig :)
slagelse
-05.12.2012 kl:20:18


kine: Jeg henger meg på sjefen her på bloggen. Katrine Lunde gjorde absolutt en god kamp, og hun avgjorde kampen etter min mening. Hun sto bra. Samtidig var det noen skudd hun skulle tatt.
Larvik (og Norge) - håndball
-05.12.2012 kl:22:28


slagelse: Ja hun hadde noen avgjørende redninger på slutten, helt klart :) Men det er godt å se at Katrine er på gang ihvertfall, håper hun fortsetter sånn i løpet av mesterskapet!
lydia
-06.12.2012 kl:22:03


Åhhh dere spiller FANTASTISK!!!

Jeg er bare så glad i håndball (spiller håndball selv)og jeg sitter og skriker i sofaen av kampene dere spiller!

Jeg har som mål og bli heidi løke:-)

Jeg ble kalt Riegelhuth forige kamp:-) så håper jeg blir like flinke som dere:-)

dere er mine største idoler!!!!

Og forresten spennede kamp mot tjekkia! Jeg likte godt den skru ballen som ble sendt inn i mål!!! Hvordan får dere til det der?! Huff... Dere er ihvertfall utrolig flinke

Skriv en ny kommentar