Så endte det godt allikevel

Puh, det gikk heldigvis bra mot Tsjekkia og Norge kunne juble for en seier. En veldig svak omgang av Norge førte til at Tsjekkia ledet 12-10 til pause, det ble mye skudd på keeper og i stanga. Tsjekkia ledet også 6-3 i en periode før Norge hentet seg litt igjen.  Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Katrine Lunde Haraldsen var de eneste som fikk godkjent av meg før hvilen. Etter hvilen der i mot tok Linn Sulland ansvar etter en dårlig 1.omgang. 7 baller gikk i nettet denne gangen og hun ble en avgjørende spiller for Norge. Katrine fortsatte også med godt spill i mål og endte opp med en redningsprosent på 51 på den strenge statistikken. Hun reddet blant annet to avgjørende straffekast, veldig bra :) 

Spillebørs: 

Stine B. Oftedal 6 Kommer inn å får fart i spillet, setter også opp Sulland. Hadde to bom, men synes hun gjør det greit uansett. Spiller egentlig for lite til å bli vurdert.. men ja, synes hun fortjener litt skryt!
Karoline Næss - 
Ida Alstad 3 Får det ikke til i dag etter en god kamp mot Serbia. Sliter både fremover og bakover. 
Heidi Løke 5 - Har et par mål og skaffer en straffe. Blir snytt for straffe et par ganger, men setter sperrer og gjør en god jobb.
Karoline Dyhre Breivang Spiller Sulland opp veldig bra, har to bom selv.. Fighter bra bakover
Kikki Lunde-Borgersen 3 - Synes ikke Kikki presterer godt nok, rett og slett. Sliter også litt bakover og bommer mye fremover. 
Anja Edin Spiller helt OK i dag. Har to fine mål, men også noen bom og feil
Marit M. Frafjord Spiller bra bakover, men ser lite til henne. Scorer 1 mål! 
Ida Bjørndalen - Bommet en gang, men fikk så vidt prøvd seg. 
Linn Sulland 7 Starter dårlig med tre bom, men er den som sørger for at Norge får en seier i dag. 7 mål i 2.omgang er veldig bra! 
Linka R. Koren 6 Starter bra, men er uheldige/unøyaktif på noen skudd (stanga)  Skulle hatt et par straffer til, men skaffet ihvertfall 1. Spiller også bra bakover, snapper noen baller. 
Linn Gossé -  Får to muligheter, treffer på en. God kontring, men ellers usynlig. Får ikke spille så mye!
Maja Jakobsen - Får ikke prøve seg så lenge, og bommer på en sjanse.  Spiller for lite til å gi karakter. 
Camilla Herrem 4 Scorer et viktig mål mot slutten, ellers synes jeg Camilla har mer å gå på.  Både fremover og bakover. 

Katrine  Lunde 8  BB Spiller en god kamp. Får litt lite hjelp av forsvaret i 1.omgang. Har flere viktige redninger på slutten, blant annet to straffer. 51 i redningsprosent på den offisielle statistikken. 
Silje Solberg -  Var inne på en straffe! 

Går etter Dagbladets skala (1= Bånn, 2=Benken venter, 3 = Svak, 4= Skuffende, 5= Middels, 6=God, 7= Meget god, 8 = Strålende, 9= Verdensklasse og 10 = Historisk)Godt å se at Katrine er på gang ihvertfall. Mye bedre enn det vi så i OL, og hun er en viktig brikke nå som vi ikke har Kari Aalvik Grimsbø i troppen!

 

> Hva synes du om kampen?  

4 kommentarer


Thea
-06.12.2012 kl:23:22


SULLAND!!!! Fantastisk!!
lydia
-07.12.2012 kl:08:02


Det var utrolig spennende!!! Dere er så flinke!!!!
slagelse
-08.12.2012 kl:02:07


Katrine Lunde var absolutt Norges beste. Hun er tilbake. Om hun fortsetter slik, trenger vi ikke å savne Grimsbø Hun har vært alene 1. valg i mange år, og vært helten vår siden 2006.
Larvik (og Norge) - håndball
-08.12.2012 kl:16:49


slagelse: Enig i det :)

Skriv en ny kommentar